Zelfstandig leven, zelfstandig reizen, met deeltaxi sta je midden in het leven

Even naar de stad om te winkelen. Een kop thee drinken bij vriendinnen. Op controle bij de tandarts, naar de verjaardag van een kleinkind of een avondje uit. Met Deeltaxi West-Brabant kun je gaan en staan waar je wilt. Zo kun je gewoon blijven doen wat je altijd al deed.

Wat is deeltaxi?

Met deeltaxi word je met een comfortabele taxi of taxibus thuis opgehaald en naar je bestemming gebracht. Dat kan een ander adres zijn, maar ook een winkelcentrum, ziekenhuis of treinstation. Je deelt de taxi met andere reizigers. Hierdoor duurt de reis maximaal een half uur langer dan bij een normale taxi, maar zijn de kosten flink lager. Natuurlijk kun je ook voor de terugweg gebruik maken van deeltaxi. Deeltaxi West-Brabant wordt uitgevoerd door Personenvervoer Zuid-Nederland (PZN) en lokale taxibedrijven in opdracht van 18 gemeenten en de provincie Noord-Brabant.

Download de brochure van deeltaxi

Animatiefilmpje

Speciaal voor nieuwe klanten heeft Deeltaxi een animatiefilmpje laten maken. Daarin wordt kort en bondig uitleg gegeven hoe Deeltaxi West-Brabant werkt. Door dit filmpje bieden ze de verschillende klantgroepen van deeltaxi een extra mogelijkheid om de informatie tot zich te nemen. Zo kan elke klant, met of zonder beperking, de informatie over deeltaxi tot zich nemen.

Bekijk het filmpje op de website

Laatste berichten