Zelfstandig leven, zelfstandig reizen, met deeltaxi sta je midden in het leven

Even naar de stad om te winkelen. Een kop thee drinken bij vriendinnen. Op controle bij de tandarts, naar de verjaardag van een kleinkind of een avondje uit. Met Deeltaxi West-Brabant kun je gaan en staan waar je wilt. Zo kun je gewoon blijven doen wat je altijd al deed.

Wat is deeltaxi?

Met deeltaxi word je met een comfortabele taxi of taxibus thuis opgehaald en naar je bestemming gebracht. Dat kan een ander adres zijn, maar ook een winkelcentrum, ziekenhuis of treinstation. Je deelt de taxi met andere reizigers. Hierdoor duurt de reis maximaal een half uur langer dan bij een normale taxi, maar zijn de kosten flink lager. Natuurlijk kun je ook voor de terugweg gebruik maken van deeltaxi. Deeltaxi West-Brabant wordt uitgevoerd door Personenvervoer Zuid-Nederland (PZN) en lokale taxibedrijven in opdracht van 18 gemeenten en de provincie Noord-Brabant.

Download de brochure van deeltaxi

Animatiefilmpje

Speciaal voor nieuwe klanten heeft Deeltaxi een animatiefilmpje laten maken. Daarin wordt kort en bondig uitleg gegeven hoe Deeltaxi West-Brabant werkt. Door dit filmpje bieden ze de verschillende klantgroepen van deeltaxi een extra mogelijkheid om de informatie tot zich te nemen. Zo kan elke klant, met of zonder beperking, de informatie over deeltaxi tot zich nemen.

Bekijk het filmpje op de website

Laatste berichten

  • Lancering online keuzewijzer

    Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van hulpmiddelen en technologie in de thuiszorg? Zoveel, dat zorgprofessionals en cliënten door de bomen het bos niet meer zien. Daar komt nu verandering in met de officiële lancering van de Digitale keuzewijzer.

  • Testers gezocht voor nieuwe SOS/GPS alarmknop en horloge

    Vraagt u zich wel eens af waar uw zorgvrager zich bevindt? Dan is dit uw kans om hiervoor een innovatief hulpmiddel te testen. Geheel KOSTELOOS bovendien!

    Het product ziet eruit als een alarmknop of een horloge en werkt via GPS. Op deze manier kunt u op ieder gewenst moment nagaan waar uw zorgvrager is.