Zelfstandig leven, zelfstandig reizen, met deeltaxi sta je midden in het leven

Even naar de stad om te winkelen. Een kop thee drinken bij vriendinnen. Op controle bij de tandarts, naar de verjaardag van een kleinkind of een avondje uit. Met Deeltaxi West-Brabant kun je gaan en staan waar je wilt. Zo kun je gewoon blijven doen wat je altijd al deed.

Wat is deeltaxi?

Met deeltaxi word je met een comfortabele taxi of taxibus thuis opgehaald en naar je bestemming gebracht. Dat kan een ander adres zijn, maar ook een winkelcentrum, ziekenhuis of treinstation. Je deelt de taxi met andere reizigers. Hierdoor duurt de reis maximaal een half uur langer dan bij een normale taxi, maar zijn de kosten flink lager. Natuurlijk kun je ook voor de terugweg gebruik maken van deeltaxi. Deeltaxi West-Brabant wordt uitgevoerd door Personenvervoer Zuid-Nederland (PZN) en lokale taxibedrijven in opdracht van 18 gemeenten en de provincie Noord-Brabant.

Download de brochure van deeltaxi

Animatiefilmpje

Speciaal voor nieuwe klanten heeft Deeltaxi een animatiefilmpje laten maken. Daarin wordt kort en bondig uitleg gegeven hoe Deeltaxi West-Brabant werkt. Door dit filmpje bieden ze de verschillende klantgroepen van deeltaxi een extra mogelijkheid om de informatie tot zich te nemen. Zo kan elke klant, met of zonder beperking, de informatie over deeltaxi tot zich nemen.

Bekijk het filmpje op de website

Laatste berichten

  • Innovatie Consulent Margo Emmen draagt oplossingen aan

    “Soms kunnen kleine aanpassingen of hulpmiddelen een wereld van verschil betekenen”, zo vertelt Margo Emmen, Innovatie Consulent bij het Huis van Morgen. Zij adviseert inwoners over hulpmiddelen en geeft tips om langer zelfstandig te blijven wonen.

  • Medmij, meer grip op je eigen gezondheidsgegevens

    Steeds meer mensen willen inzicht in hun gezondheid. En er komen steeds meer apps en websites waarmee men zelf informatie over de gezondheid kan bijhouden. Tot nu toe ontbrak de mogelijkheid al deze gegevens overzichtelijk op één plek bijeen te brengen. MedMij zorgt er voor dat gezondheidsdata uit verschillende bronnen op eenzelfde, maar ook veilige en vertrouwde manier bijeen gebracht kan worden.