Roosendaal

Wat kan je helpen om zo lang mogelijk gezond te blijven en in je eigen omgeving te wonen? Er zijn vele producten en diensten die hierbij kunnen ondersteunen. In het Huis van Morgen laten we mensen kennismaken met nieuwe zorgtoepassingen. Maar dat niet alleen.

Zelf ervaren en uitproberen van (zorg)toepassingen

Bezoekers mogen de producten en diensten in het Huis van Morgen zelf uitproberen. Want wat voor de één een goede oplossing is, zal voor een ander helemaal niet geschikt zijn. Door het zelf te proberen kom je er achter of iets wel of niet werkt in de thuissituatie. Op die manier leren wij van de mensen die de producten gebruiken. Deze informatie bespreken wij met de producenten van de producten en diensten. Zo kunnen ze de toepassingen nog beter maken zodat het aansluit bij de vraag.

Mantelzorgers en vrijwilligers

Ook mantelzorgers kunnen baat hebben bij een bezoek aan het Huis Morgen. Nieuwe innovaties kunnen hen wellicht helpen hun, soms zware taak als mantelzorger, te verlichten. Voor de vele vrijwilligers is het interessant en belangrijk dat zij bekend zijn de (zorg)technologie die zij in de thuissituatie kunnen tegenkomen.

Advies van zorgprofessionals

Studenten en zorgprofessionals bezoeken het Huis van Morgen zodat zij op de hoogte zijn van de mogelijkheden voor hun cliënten die thuis wonen. Ze kunnen in de thuissituatie goed meedenken met de cliënten en hen adviseren over de mogelijkheden die onder andere in het Huis van Morgen beschikbaar zijn.

Gezond en zelfstandig

Het Huis van Morgen wil zo veel mogelijk mensen informeren over nieuwe zorgtoepassingen. Want deze nieuwe zorgtoepassingen maken mensen bewust van een goede gezondheid of maken het mogelijk om langer zelfstandig te wonen. En dat wil iedereen.  

Inloopmiddag

Wil je vrijblijvend een bezoek brengen aan het Huis van Morgen bekijk dan de agenda met de actuele data van de inloopmiddagen.