Agenda

Hieronder geven we je een overzicht van aankomende activiteiten, beurzen en evenementen waarbij medewerkers van het Huis van Morgen aanwezig zijn. Per activiteit vind je meer achtergrondinformatie over het evenement en handige tips en weetjes.

 • Bijeenkomst Wereld Alzheimer Dag

  Zevenbergen - Bibliotheek VANnU

  Op vrijdag 20 september is er in de Zevenbergse bibliotheek een informatiebijeenkomst voor Alzheimerpatiënten, hun familieleden, mantelzorgers en betrokkenen die werkzaam zijn in de zorg.

 • Themadag Alzheimer

  Steenbergen

  Op zaterdag 21 september, Wereld Alzheimer Dag, is er in Steenbergen is een informatiebijeenkomst voor Alzheimerpatiënten, hun familieleden, mantelzorgers en betrokkenen die werkzaam zijn in de zorg.

 • Weet je nog Festival

  Hoogerheide

  De werkgroep DVG Woensdrecht organiseert op zaterdag 28 september een gezellige en informatieve middag voor iedereen die meer wil weten over dementie.

 • Kom erbij Roosendaal! - inspiratiemiddag 'Samen tegen eenzaamheid'

  Op dinsdag 1 oktober gaat de Roosendaalse Week tegen Eenzaamheid van start: een week voor ontmoetingen, nieuwe contacten opdoen en oprechte aandacht voor elkaar. Ben jij als vrijwilliger of professional betrokken bij dit onderwerp, kom dan op 1 oktober naar Parrotia en laat je inspireren! Je bent van harte welkom.