Stage lopen bij het Huis van Morgen

Om je goed voor te bereiden op de toekomst, kun je in het Huis van Morgen producten komen bekijken en beoordelen, opdrachten uitvoeren of voor een langere periode stagelopen.

 

Wat is het Huis van Morgen

Het Huis van Morgen heeft als doel om burgers, mantelzorgers, zorgprofessionals en studenten op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met zorginnovaties, deze te toetsen bij de doelgroep en om behoeftes op te halen waar nog geen oplossingen voor zijn.

Onze filosofie is dat de producten en diensten zo goed mogelijk aan moeten sluiten bij de behoefte van de doelgroep. Door enerzijds hen kennis te laten maken met wat er al is en anderzijds het gesprek aan te gaan over hun behoeftes geven wij aan ondernemers en zorgorganisaties terugkoppeling zodat de juiste producten en diensten kunnen worden ontwikkeld. Dit kan op locatie in Roosendaal in het Huis van Morgen.

 

Wat biedt het Huis van Morgen

Het aanbod en de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten op het gebied van zorg en gezondheid volgen elkaar in snel tempo op. Wij bieden jou als student diverse mogelijkheden een leerzame en boeiende stageopdracht uit te voeren. Het Huis van Morgen kenmerkt zich door het zoeken en vinden van samenwerkingsverbanden. Vanuit die filosofie vinden we het belangrijk dat je de samenwerking zoekt. Tussen jou en je mede-stagiair, maar ook met andere studenten van andere opleidingen. Voor jou als student biedt dit de mogelijkheid om tijdens je stage te leren van de mensen in ons team en de medestudenten vanuit andere opleidingen.  

De stageopdracht wordt opgesteld in samenspraak met jou, met je begeleider van jouw opleiding en met het Huis van Morgen.

 

Wat zoekt het Huis van Morgen

  • Je bent een 3e jaars student, of afstudeerder van bijvoorbeeld Mens & Techniek, Gezondheidszorgtechnologie of Toegepaste Gerontologie.
  • Je bent een enthousiaste, gedreven student die zichzelf wil ontwikkelen in een vernieuwende omgeving.
  • Je vindt het leuk om contact te leggen met ondernemers, zorgprofessionals, burgers en mantelzorgers.
  • Je vindt het belangrijk om jezelf te ontwikkelen en voldoende vrijheid te krijgen om creatieve oplossingen te bedenken.
  • Je kunt zelfstandig werken en voelt je verantwoordelijk voor je werkplek.
  • Tijdens je stage ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het Huis van Morgen. Je opent en sluit weer af, je ontvangt bezoekers en geeft uitleg over de producten. Hierbij altijd zoekende naar ‘de vraag achter de vraag’. Soms ga je mee op locatie en geef je gastcolleges en presentaties aan andere studenten.
  • Je hebt affiniteit met de ouder wordende mens en gaat op een respectvolle manier met deze doelgroep om.

 

Aanmelden en meer info

Is je interesse gewekt? Top! Stuur jouw motivatie en CV naar huisvanmorgen@twb.nl

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Gewoon even contact opnemen! Dat kan via het hierboven vermelde e-mailadres of bel ons op: 088 - 560 3288