Met slimme technologie kun je de regie over je leven behouden

Wat zou het toch fijn zijn:

 • als je zelf de gordijnen kunt openen en geen beroep op een ander hoeft te doen voor zo'n eenvoudige klus!'
 • de thuiszorg minder vaak hoeft te komen voor de inname van je medicijnen
 • je niet meer bang hoeft te zijn om de deur te openen omdat je niet weet wie er voor de deur staat

Eigen regie

Dat kan! Met slimme technieken kun je zelf de regie over je leven behouden. Zo open je met één druk op de knop de gordijnen. Zorgt de medicijndispenser ervoor dat je op de juiste tijd, de juiste medicijnen inneemt.  En kun je met een automatische deuropener op afstand de deur bedienen. Een videoschermpje zorgt ervoor dat je ziet wie er voor de deur staat.

In onderstaande filmpje over thuistechnologie laat de gemeente Raalte zien hoe deze technieken voor iedereen bereikbaar zijn.

Laatste berichten

 • Proefpersonen gezocht voor onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid website

  Ben je vaak online te vinden, of liever zo min mogelijk? Is dit je eerste bezoek aan de website van Huis van Morgen, of kom je hier vaker? Wat vind je eigenlijk van deze website?

  Dit is je kans om mee te werken aan een onderzoek naar de gebruiksvriendelijkheid van deze website. Deelname is GRATIS, het kost slechts een half uurtje tijd...

 • Airbag voorkomt heupbreuken

  Bij zorginstelling TanteLouise gebruiken ouderen een heuse airbag die moet beschermen tegen heupbreuken bij een val. Het aantal fracturen verminderde in een jaar tijd met bijna de helft.