Met slimme technologie kun je de regie over je leven behouden

Wat zou het toch fijn zijn:

 • als je zelf de gordijnen kunt openen en geen beroep op een ander hoeft te doen voor zo'n eenvoudige klus!'
 • de thuiszorg minder vaak hoeft te komen voor de inname van je medicijnen
 • je niet meer bang hoeft te zijn om de deur te openen omdat je niet weet wie er voor de deur staat

Eigen regie

Dat kan! Met slimme technieken kun je zelf de regie over je leven behouden. Zo open je met één druk op de knop de gordijnen. Zorgt de medicijndispenser ervoor dat je op de juiste tijd, de juiste medicijnen inneemt.  En kun je met een automatische deuropener op afstand de deur bedienen. Een videoschermpje zorgt ervoor dat je ziet wie er voor de deur staat.

In onderstaande filmpje over thuistechnologie laat de gemeente Raalte zien hoe deze technieken voor iedereen bereikbaar zijn.

Laatste berichten

 • Huis van Morgen gaat op tour

  Het Huis van Morgen wordt een mobiel huis en gaat rouleren tussen West-Brabantse gemeenten. De deelnemende gemeenten zorgen er om de beurt voor dat zo veel mogelijk mensen in staat worden gesteld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met innovatieve zorghulpmiddelen. Deze zomer verhuizen we van Roosendaal naar Bergen op Zoom.

 • Desinfectie als nieuwe norm

  Om goed voorbereid te zijn op het heropenen van scholen, winkels, theaters en alle andere publieke locaties, ontwikkelde All Art Design een mobiel Desinfecteer station. Een compact meubel met alle desinfecteerbenodigdheden in één.

 • Wij werken tijdelijk vanuit huis

  In het kader van 'Samen beschermen we de mensen om ons heen' is de locatie van het Huis van Morgen in Roosendaal tijdelijk niet te bezoeken.