Met SugarVita worden diabetespatiënten zich bewust van hun leefstijl

SugarVita is een digitaal bordspel dat mensen met diabetes type 2 helpt hun leefstijl te veranderen. Diabetes is een ziekte met potentieel heel ernstige gevolgen, maar gelukkig kunnen we goed leven met diabetes door onze leefstijl aan te passen. Dit is wel makkelijker gezegd dan gedaan. SugarVita laat de impact van eten, bewegen en medicatie op je persoonlijke glucosewaarde zien en helpt je zo om betere keuzes te maken in voeding, beweging en medicatie.

Voor zorgprofessionals

SugarVita ondersteunt het eerstelijns zorgprogramma diabetes. Bent u POH, huisarts, diëtist of  op een andere manier betrokken bij de behandeling van diabetes? SugarVita is ontwikkeld voor en door zorgprofessionals. Ze denken graag met u mee.

Voor patiënten

Heeft u diabetes type 2? Het doel is om samen met u de ziekte onder controle te krijgen. Met SugerVita leert u leuk en laagdrempelig meer over diabetes.

Over SugarVita

SugarVita is ontwikkeld door internist Harm Haak, werkzaam in het Máxima Medisch Centrum. Samen met het team van SugarVita werken we er hard aan om iedereen met diabetes in Nederland kennis te laten maken met ons spel.

Meer informatie

Laatste berichten