Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

De Lavicta lichaamsdroger kan in de badkamer worden geplaatst en maakt je lichaam droog na het douchen. Als je klaar bent met douchen, activeer je met één druk op de knop de droger en de warme luchtstroom blaast je lichaam binnen een paar minuten droog. De warme lucht heeft bovendien een heerlijk ontspannend effect.

Dit handige apparaat is vooral geschikt voor mensen die zichzelf niet meer (goed) kunnen afdrogen of voor wie dit veel energie kost. Geen gedoe meer met handdoeken en in moeilijke bochten wringen om helemaal droog te worden na het douchen. 

Dubbele functie

De lichaamsdroger heeft een dubbele functie: verwarmen én drogen. 

  1. Slechts 1 druk op de knop is nodig om een heerlijk warme badkamer te krijgen tijdens het douchen. 
  2. Na het douchen nogmaals op de knop duwen en de droogfunctie start. 

Voordelig

De lichaamsföhn bespaart water, wasmiddel en wasverzachter door minder gebruik van handdoeken. Daardoor bespaar je tijd, geld en het is goed voor het milieu.

De Lavicta bodydryer wordt vergoed vanuit de WMO.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van Lavicta: www.lavicta.nl

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.