ATTO - opbouwbare scootmobiel

Voor mensen die minder goed ter been zijn en er toch graag op uittrekken kan een scootmobiel een goede oplossing zijn. De meeste scootmobiels worden vooral gebruikt voor vervoer rondom de woning. Dit omdat ze lastig mee te nemen zijn als je bijvoorbeeld op reis gaat of een stad wilt bezoeken. De Atto is een opvouwbare scootmobiel die wel eenvoudig te vervoeren is en zelfs mee kan in een trein of vliegtuig.

Atto geeft meer vrijheid

De Atto geeft mensen meer vrijheid doordat ze altijd en overal hun scootmobiel mee naar toe kunnen nemen. Daarnaast is de Atto kleiner dan een ‘gewone’ scootmobiel en daardoor bijzonder geschikt voor mensen die bijvoorbeeld in een appartement wonen. Door de smalle omvang en de wendbaarheid is het gemakkelijker om met deze scootmobiel te gaan winkelen of boodschappen te doen. Maar ook voor kinderen of jongeren met een beperking kan deze scootmobiel een oplossing bieden. Ze komen er gemakkelijker mee in een trein en kunnen zich eenvoudiger voortbewegen op school. Bovendien heeft de scootmobiel een aantrekkelijk en vernieuwend design.

Compact en eenvoudig uit te klappen

De Atto is binnen 10 seconden uit te klappen van een trolly naar een volwaardige scootmobiel en omgekeerd. In totaal weegt de scootmobiel 30 kilo. De accu weegt slecht 1,8 kilo.

 

  

 

Ontworpen vanuit eigen behoefte

De Atto is in 2016 geïntroduceerd door het Israëlische bedrijf MOVINGLIFE. De eigenaar van het bedrijf, zelf scootmobielgebruiker, wilde graag een scootmobiel ontwikkelen die veilig, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen was. Geen ingewikkelde constructies, maar eenvoudig. De Atto voldoet aan deze wensen.

Meer informatie

Ga voor meer informatie en verkrijgbaarheid naar desbetreffende productpagina op de website van Cone Care: www.coneccare.nl 

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.