ATTO - opbouwbare scootmobiel

Voor mensen die minder goed ter been zijn en er toch graag op uittrekken kan een scootmobiel een goede oplossing zijn. De meeste scootmobiels worden vooral gebruikt voor vervoer rondom de woning. Dit omdat ze lastig mee te nemen zijn als je bijvoorbeeld op reis gaat of een stad wilt bezoeken. De Atto is een opvouwbare scootmobiel die wel eenvoudig te vervoeren is en zelfs mee kan in een trein of vliegtuig.

Atto geeft meer vrijheid

De Atto geeft mensen meer vrijheid doordat ze altijd en overal hun scootmobiel mee naar toe kunnen nemen. Daarnaast is de Atto kleiner dan een ‘gewone’ scootmobiel en daardoor bijzonder geschikt voor mensen die bijvoorbeeld in een appartement wonen. Door de smalle omvang en de wendbaarheid is het gemakkelijker om met deze scootmobiel te gaan winkelen of boodschappen te doen. Maar ook voor kinderen of jongeren met een beperking kan deze scootmobiel een oplossing bieden. Ze komen er gemakkelijker mee in een trein en kunnen zich eenvoudiger voortbewegen op school. Bovendien heeft de scootmobiel een aantrekkelijk en vernieuwend design.

Compact en eenvoudig uit te klappen

De Atto is binnen 10 seconden uit te klappen van een trolly naar een volwaardige scootmobiel en omgekeerd. In totaal weegt de scootmobiel 30 kilo. De accu weegt slecht 1,8 kilo.

 

  

 

Ontworpen vanuit eigen behoefte

De Atto is in 2016 geïntroduceerd door het Israëlische bedrijf MOVINGLIFE. De eigenaar van het bedrijf, zelf scootmobielgebruiker, wilde graag een scootmobiel ontwikkelen die veilig, licht van gewicht en makkelijk mee te nemen was. Geen ingewikkelde constructies, maar eenvoudig. De Atto voldoet aan deze wensen.

Meer informatie >> ATTO scootmobiel bij Conec Care

 

Andere interessante innovaties