Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.

Ongenode bezoeker aan de deur

Deurcriminelen bellen goed voorbereid aan. Maar zelf ben je onvoorbereid op verdacht bezoek. Door het uitkiezen van extra kwetsbare bewoners (zoals alleenstaanden, senioren, of gezinnen waarvan vaak maar één ouder thuis is) slaan criminelen helaas steeds vaker hun slag. Deze ontwikkeling kan zorgen voor een onveilig gevoel in je eigen woonomgeving. De babbeltrucmelder, ook wel deurspion genoemd, maakt je niet alleen bewust van deurcriminaliteit vóórdat je de deur open doet, maar geeft ook een veilig gevoel.

Met één druk op de knop

Door de knop van de babbeltrucmelder in te drukken (deze is zó klein dat hij in je broekzak past), breng je een spreek-/luisterverbinding met de 24/7 Response Centrale tot stand. Je kunt dus op elk gewenst moment contact opnemen met de meldcentrale. Op die manier wordt er via de babbeltrucmelder meegeluisterd met het gesprek tussen jou en de bezoeker die bij je aan de deur staat. Deskundige medewerkers zorgen indien nodig voor een passende actie; bijvoorbeeld het waarschuwen van hulpdiensten, een familielid of buren. Het feit dat een kwaadwillende merkt dat er contact is met de meldcentrale, heeft vaak al een preventieve werking. De ongenode bezoeker kiest het hazenpad.

 

Meer informatie >> de babbeltrucmelder van Tunstall

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.