Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.

Ongenode bezoeker aan de deur

Deurcriminelen bellen goed voorbereid aan. Maar zelf ben je onvoorbereid op verdacht bezoek. Door het uitkiezen van extra kwetsbare bewoners (zoals alleenstaanden, senioren, of gezinnen waarvan vaak maar één ouder thuis is) slaan criminelen helaas steeds vaker hun slag. Deze ontwikkeling kan zorgen voor een onveilig gevoel in je eigen woonomgeving. De babbeltrucmelder, ook wel deurspion genoemd, maakt je niet alleen bewust van deurcriminaliteit vóórdat je de deur open doet, maar geeft ook een veilig gevoel.

Met één druk op de knop

Door de knop van de babbeltrucmelder in te drukken (deze is zó klein dat hij in je broekzak past), breng je een spreek-/luisterverbinding met de 24/7 Response Centrale tot stand. Je kunt dus op elk gewenst moment contact opnemen met de meldcentrale. Op die manier wordt er via de babbeltrucmelder meegeluisterd met het gesprek tussen jou en de bezoeker die bij je aan de deur staat. Deskundige medewerkers zorgen indien nodig voor een passende actie; bijvoorbeeld het waarschuwen van hulpdiensten, een familielid of buren. Het feit dat een kwaadwillende merkt dat er contact is met de meldcentrale, heeft vaak al een preventieve werking. De ongenode bezoeker kiest het hazenpad.

 

Meer informatie >> de babbeltrucmelder van Tunstall

Andere interessante innovaties