BBrain - kalenderklok voor senioren

BBrain is een kalenderklok die je helpt met het aanbrengen van structuur in de dag.

Of het nu gaat om een duidelijk dag-en tijdsaanduiding, een afspraakherinnering, een herinnering om je medicatie in te nemen of gewoon om een leuke foto te ontvangen en te bekijken, de BBrain kalenderklok maakt het allemaal mogelijk. Bovendien kun je ook beeldbellen via deze klok. Ideaal om in contact te blijven met je familie of ze een extra oogje in het zeil te laten houden.

 

 

Tijdweergave

De kalenderklok kan de tijd zowel analoog als digitaal weergeven. De klok beschikt tevens over een duidelijke weergave van de dag, dagdeel en de datum.

Structuur

De kalenderklok is simpel en overzichtelijk gehouden. Het apparaat draagt onder meer bij aan meer structuur en planning.

Afspraken en berichten versturen

Met de bijbehorende app kunnen familieleden of zorgverleners eenvoudig afspraken, berichten en foto’s naar jouw kalenderklok sturen. De klok is eenvoudig en overzichtelijk, zodat deze door nagenoeg iedereen te gebruiken is. 

  

BBrain App

Beheerders krijgen een gratis app, geschikt voor zowel Apple als Google. Hiermee kun je gemakkelijk de kalenderklok beheren en op maat instellen.

 

Voor meer informatie over de BBrain kalenderklok: www.healthkompas.nl/product/bbrain-family/

 

 

 

 

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.