BBrain - kalenderklok voor senioren

BBrain is een kalenderklok die je helpt met het aanbrengen van structuur in de dag.

Of het nu gaat om een duidelijk dag-en tijdsaanduiding, een afspraakherinnering, een herinnering om je medicatie in te nemen of gewoon om een leuke foto te ontvangen en te bekijken, de BBrain kalenderklok maakt het allemaal mogelijk. Bovendien kun je ook beeldbellen via deze klok. Ideaal om in contact te blijven met je familie of ze een extra oogje in het zeil te laten houden.

 

Tijdweergave

De kalenderklok kan de tijd zowel analoog als digitaal weergeven. De klok beschikt tevens over een duidelijke weergave van de dag, dagdeel en de datum.

Structuur

De kalenderklok is simpel en overzichtelijk gehouden. Het apparaat draagt onder meer bij aan meer structuur en planning.

Afspraken en berichten versturen

Met de bijbehorende app kunnen familieleden of zorgverleners eenvoudig afspraken, berichten en foto’s naar jouw kalenderklok sturen. De klok is eenvoudig en overzichtelijk, zodat deze door nagenoeg iedereen te gebruiken is. 

   

BBrain App

Beheerders krijgen een gratis app, geschikt voor zowel Apple als Google. Hiermee kun je gemakkelijk de kalenderklok beheren en op maat instellen.

 

Voor meer informatie over de BBrain kalenderklok: www.bbrain.eu

 

 

 

 

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.