Bob de Bot - chatbot voor senioren

Samen leuke dingen doen, dat is waar het om draait bij Bob de Bot! Dit is een sociaal platform voor alle 55-plussers waarbij je zelf nieuwe ervaringen bepaalt op basis van een gepersonaliseerd activiteitenaanbod.

Bob de Bot is een platform dat speciaal ontworpen is om het sociale netwerk te verbeteren en in contact te blijven met de omgeving. Zeg gedag tegen het gedoe rondom het vinden, plannen en bijhouden van activiteiten en verwelkom het gepersonaliseerde overzicht van jouw favoriete hobby’s, evenementen en (sociale) bijeenkomsten! Kijk snel verder en ontdek hoe Bob de Bot jouw leven kan verrijken en jou betrekt bij de activiteiten waar je van houdt!

Voor iedereen toegankelijk

Het is belangrijk dat iedereen op de hoogte is van leuke activiteiten in de buurt. De SMS-berichtenservice van Bob de Bot maakt dit mogelijk, óók als je niet over een smartphone beschikt. Op basis van persoonlijke interesses stuurt Bob doordeweeks maximaal drie activiteiten per dag.

Meer informatie 

Ga voor meer informatie naar de website van Bob de Bot: www.bobdebot.nl

 

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.