Carezzo - eiwitverrijkte voedingsproducten

De eiwitverrijkte producten van Carezzo® ondersteunen een gebalanceerd voedingsplan voor ouderen.

Als je ouder wordt beweeg je minder en neemt de energiebehoefte af. De porties die je eet worden kleiner. Maar de eiwitbehoefte neemt niet af en daardoor ontstaat er al gauw een tekort in de eiwitinname. Te weinig inname van eiwitten kan leiden tot ongewenst afvallen of zelfs tot ondervoeding. De eiwitverrijkte producten van Carezzo helpen hierbij en ondersteunen een gebalanceerd dieet.

Voor wie?

Bijvoorbeeld als je niet al te ver meer bent verwijderd zijn van je pensioen, maar actief en sterk wilt blijven. Of als je bent gestopt met werken en nog volop wilt genieten van je leven. Maar ook als je merkt dat je spierkracht en spiermassa sneller afneemt naarmate je ouder wordt, terwijl juist je zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven. Ook voorafgaand aan een operatie of daarna tijdens het herstel of het revalidatieproces is het erg belangrijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen. In alle gevallen bieden de voedingsproducten van Carezzo uitkomst.

Eten wat je lekker vindt en binnenkrijgen wat je nodig hebt

Eiwitverrijkte voeding voor ouderen is de oplossing als meer eten niet lukt. Het zijn vertrouwde producten die je gewend bent te eten, waar extra eiwit aan toe is gevoegd. Je hoeft dus niet van voedingspatroon te veranderen, wat een groot voordeel omdat het geen moeite kost om het vol te houden. En het is nog lekker ook, want dat hebben de vele smaakstudies onder senioren inmiddels wel aangetoond.

Online bestellen

Je kunt de producten in de webshop los bestellen in de smaken die je lekker vindt en de aantallen die je nodig hebt. Je kunt ook kiezen voor een samengestelde box die past bij je smaakvoorkeur. De boxen bevatten tussen de 20-55 gram eiwit per dag, voldoende voor een week. De bestelling wordt wekelijks op dinsdag bij je thuis (of op een ander adres) afgeleverd.

Meer informatie over de eiwitverrijkte voedingsproducten van Carezzo: www.carezzo.nl

 

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.