Compaan - de gebruiksvriendelijke tablet

Compaan is een tablet waarmee in principe iedereen overweg kan. Zelf als je niet thuis bent in de wereld van computers, mobiele telefoons en internet.

Maak kennis met de Compaan; de tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen die niet met een computer overweg kunnen, maar wel graag deel willen uitmaken van de digitale wereld. Simpel in gebruik en mooi vormgegeven. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven, beeldbellen of een spelletje spelen? Met deze tablet kan dat op een eenvoudige manier, vanuit je eigen gemakkelijke stoel.  

 

Mantelzorg op afstand

Voor mantelzorgers biedt de Compaan faciliteiten, waardoor zorg op afstand nog makkelijker wordt. Familie en vrienden communiceren met de tablet via het speciale portaal; een versleutelde internetpagina bereikbaar vanaf hun eigen smartphone, tablet of computer.

Waarom zo'n tablet? De voordelen op een rij:

 • Speciaal gemaakt voor ouderen. Degelijk ontwerp, grote knoppen, eenvoudige navigatie.
 • Mantelzorg 2.0: moglijkheid om op afstand een oogje in het zeil te houden.
 • Alleen toegankelijk voor familie en vrienden.
 • Vriendelijk helpdesk, elke dag tussen 09.00 en 18.00 uur bereikbaar.
 • Duurzaam geproduceerd met het oog op onze toekomst in een betere wereld.

Meer informatie >> www.uwcompaan.nl

Andere interessante innovaties

 • Vivago - zorghorloge

  De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

 • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

  De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

 • Spencer® - slimme medicijndispenser

  Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.