DayClock - kalenderklok met agendafunctie voor structuur

De DayClock is een staande digitale of analoge klok waarop dagelijks de actuele dag en datum voluit geschreven staan vermeld. Geen afkortingen, geen kleine letters, maar met een duidelijk leesbare weergave, voor zowel dag als nacht.

De DayClock met agenda heeft daarnaast een agendafunctie om activiteiten weer te geven. Via internet kunnen activiteiten op de DayClock worden gezet. Dit kan ook op afstand door familieleden of de thuiszorg. Die boodschappen kunnen voorzien worden van kleuren. Door te kiezen voor rood, groen of blauw kun je de urgentie van de boodschap aangeven. Je kunt ook de tijdspanne bepalen, bijvoorbeeld dat er tussen 12.00 en 13.00 op de klok staat dat de gebruiker naar beneden moet gaan om te eten. Er is ook een audioprikkel toegevoegd aan de DayClock: iedere keer als er een nieuwe boodschap verschijnt hoor je een geluidje.  

De DayClock is bedoeld voor ouderen en hun mantelzorgers. De DayClock geeft structuur en rust doordat de gebruiker controle heeft over de dag, het tijdstip en de activiteiten.

De DayClock wordt geleverd in een 7-inch of 10-inchtablet waarop een app is geïnstalleerd waarmee je direct gebruik kunt maken van alle functionaliteiten. Die app is niet los te koop en op een eigen tablet te downloaden, maar alleen voorgeprogrammeerd op de DayClock tablet verkrijgbaar.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van DayClocks: www.dayclocks.nl.

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.