Klik Aan Klik Uit - compacte draadloze rookmelder

De ZSDR-850 van KlikAanKlikUit is een compacte, draadloze rookdetector die waarschuwt met geluid of een pushbericht op uw smartphone.

De ZSDR-850 is een opvallende verschijning tussen de standaard rookmelders met z'n ronde, uitstekende kop (i.t.t. de meeste rookmelders die plat en rond zijn). De draadloze rookmelder is verpakt in een mooie verpakking, inclusief handleiding, batterij en bevestigingsmateriaal.

Makkelijk te bevestigen

Het bevestigen van de rookmelder aan de muur is eenvoudig en zo gedaan met de meegeleverde schroeven.

Slimme aansluiting op ICS-2000 of Z1 Zigbee Bridge

De draadloze rookmelder sluit u aan op de ICS-2000 via de app van KlikAanKlikUit. Zigbee-gebruikers werken niet met ICS-2000 maar met Z1 Zigbee Bridge. Leuke bijkomstigheid is dat via een regel in de app van KlikAanKlikUit meer uit de rookmelder gehaald kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een regel aanmaken dat bij een rookalarm ook meteen de verlichting in het huis aangaat.

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.