Klik Aan Klik Uit - compacte draadloze rookmelder

De ZSDR-850 van KlikAanKlikUit is een compacte, draadloze rookdetector die waarschuwt met geluid of een pushbericht op uw smartphone.

De ZSDR-850 is een opvallende verschijning tussen de standaard rookmelders met z'n ronde, uitstekende kop (i.t.t. de meeste rookmelders die plat en rond zijn). De draadloze rookmelder is verpakt in een mooie verpakking, inclusief handleiding, batterij en bevestigingsmateriaal.

Makkelijk te bevestigen

Het bevestigen van de rookmelder aan de muur is eenvoudig en zo gedaan met de meegeleverde schroeven.

Slimme aansluiting op ICS-2000 of Z1 Zigbee Bridge

De draadloze rookmelder sluit u aan op de ICS-2000 via de app van KlikAanKlikUit. Zigbee-gebruikers werken niet met ICS-2000 maar met Z1 Zigbee Bridge. Leuke bijkomstigheid is dat via een regel in de app van KlikAanKlikUit meer uit de rookmelder gehaald kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een regel aanmaken dat bij een rookalarm ook meteen de verlichting in het huis aangaat.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van KlikAanKlikUit: www.klikaanklikuit.nl

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.