Klik Aan Klik Uit - compacte draadloze rookmelder

De ZSDR-850 van KlikAanKlikUit is een compacte, draadloze rookdetector die waarschuwt met geluid of een pushbericht op uw smartphone.

De ZSDR-850 is een opvallende verschijning tussen de standaard rookmelders met z'n ronde, uitstekende kop (i.t.t. de meeste rookmelders die plat en rond zijn). De draadloze rookmelder is verpakt in een mooie verpakking, inclusief handleiding, batterij en bevestigingsmateriaal.

Makkelijk te bevestigen

Het bevestigen van de rookmelder aan de muur is eenvoudig en zo gedaan met de meegeleverde schroeven.

Slimme aansluiting op ICS-2000 of Z1 Zigbee Bridge

De draadloze rookmelder sluit u aan op de ICS-2000 via de app van KlikAanKlikUit. Zigbee-gebruikers werken niet met ICS-2000 maar met Z1 Zigbee Bridge. Leuke bijkomstigheid is dat via een regel in de app van KlikAanKlikUit meer uit de rookmelder gehaald kan worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een regel aanmaken dat bij een rookalarm ook meteen de verlichting in het huis aangaat.

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.