Druppelbril - probleemloos oogdruppels toedienen

Met de druppelbril kun je oogdruppels toedienen zonder morsen of gehannes. Bedacht en uitgevoerd door klaverjasvrienden Evert (86) en Appie (84).

 

 

Door hun eigen oogklachten werden de kompanen geconfronteerd met problemen die veel andere mensen ook ondervinden. Soms heb je zelfs hulp nodig om oogdruppels op een goede manier, zonder morsen, aan te brengen. Met de druppelbril als eenvoudige en zeer betaalbare oplossing behoren dergelijke problemen definitief tot het verleden.

Lees ook het artikel over Evert en Appie uit het AD van 25 juni 2019. Klik hier.

Past altijd

De druppelbril is zo ontworpen dat bijna alle gangbare maten flesjes en pompjes in de bril passen en stevig vastzitten. Kies simpelweg de opening waar je flesje goed in blijft zitten.

Eenvoudig bestellen

Je bestelt de druppelbril eenvoudig en veilig via de webshop van Druppelzorg : www.druppelzorg.nl

 

 

Andere interessante innovaties

  • Spiqle - digitale agenda

    De Spiqle Agenda® is een digitale kalender met een groot beeldscherm dat via een app wordt bijgehouden. Speciaal voor mensen met geheugenproblemen of dementie.

  • Memory Lane seniorentablet

    De Memory Lane seniorentablet kan gebruikt worden door iedere senior die graag een tablet wil maar het gebruik van een tablet als zeer lastig ervaart. Met een druk op de knop kan de senior via beeld en geluid weer contact hebben met familie, vrienden en omgeving.