Druppelbril - probleemloos oogdruppels toedienen

Met de druppelbril kun je oogdruppels toedienen zonder morsen of gehannes. Bedacht en uitgevoerd door klaverjasvrienden Evert (86) en Appie (84).

 

 

Door hun eigen oogklachten werden de kompanen geconfronteerd met problemen die veel andere mensen ook ondervinden. Soms heb je zelfs hulp nodig om oogdruppels op een goede manier, zonder morsen, aan te brengen. Met de druppelbril als eenvoudige en zeer betaalbare oplossing behoren dergelijke problemen definitief tot het verleden.

Lees ook het artikel over Evert en Appie uit het AD van 25 juni 2019. Klik hier.

Past altijd

De druppelbril is zo ontworpen dat bijna alle gangbare maten flesjes en pompjes in de bril passen en stevig vastzitten. Kies simpelweg de opening waar je flesje goed in blijft zitten.

Eenvoudig bestellen

Je bestelt de druppelbril eenvoudig en veilig via de webshop van Druppelzorg : www.druppelzorg.nl

 

 

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.