Druppelbril - probleemloos oogdruppels toedienen

Met de druppelbril kun je oogdruppels toedienen zonder morsen of gehannes. Bedacht en uitgevoerd door klaverjasvrienden Evert (86) en Appie (84).

 

 

Door hun eigen oogklachten werden de kompanen geconfronteerd met problemen die veel andere mensen ook ondervinden. Soms heb je zelfs hulp nodig om oogdruppels op een goede manier, zonder morsen, aan te brengen. Met de druppelbril als eenvoudige en zeer betaalbare oplossing behoren dergelijke problemen definitief tot het verleden.

Lees ook het artikel over Evert en Appie uit het AD van 25 juni 2019. Klik hier.

Past altijd

De druppelbril is zo ontworpen dat bijna alle gangbare maten flesjes en pompjes in de bril passen en stevig vastzitten. Kies simpelweg de opening waar je flesje goed in blijft zitten.

Eenvoudig bestellen

Je bestelt de druppelbril eenvoudig en veilig via de webshop van Druppelzorg : www.druppelzorg.nl

 

 

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.