Easi Grip - ergonomisch tuingereedschap

Je wilt graag tuinieren, maar het kost je te veel energie. Wist je dat er tuingereedschappen zijn die de inspanning verminderen? Deze tools hebben een speciaal ontworpen pistoolgriphandvat dat ervoor zorgt dat je je pols in een zo natuurlijk mogelijke positie houdt en je tegelijkertijd een stevige grip hebt op het gereedschap.

Als extra is er een losse armondersteuning verkrijgbaar die je aan de achterzijde van de hark, schep of vork plaatst om zo de druk op je handen en vingers verder te verlichten.

Voorkom klachten in hand en arm

Wanneer je gebruik maakt van het pistoolgriphandvat en de armondersteuning, wordt een deel van het gewicht van je tuingereedschap overgedragen aan je onderarm. Dit vermindert de hoeveelheid kracht die je met je hand hoeft te zetten om de hark of schep te gebruiken. En dit vermindert vervolgens de kans op klachten in de hand en pols en maakt het mogelijk om langer zonder klachten en met plezier in de tuin te werken.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar desbetreffende webpagina van de leverancier Able2: Easi Grip tuingereedschappen

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.