Easi Grip - ergonomisch tuingereedschap

Je wilt graag tuinieren, maar het kost je te veel energie. Wist je dat er tuingereedschappen zijn die de inspanning verminderen? Deze tools hebben een speciaal ontworpen pistoolgriphandvat dat ervoor zorgt dat je je pols in een zo natuurlijk mogelijke positie houdt en je tegelijkertijd een stevige grip hebt op het gereedschap.

Als extra is er een losse armondersteuning verkrijgbaar die je aan de achterzijde van de hark, schep of vork plaatst om zo de druk op je handen en vingers verder te verlichten.

Voorkom klachten in hand en arm

Wanneer je gebruik maakt van het pistoolgriphandvat en de armondersteuning, wordt een deel van het gewicht van je tuingereedschap overgedragen aan je onderarm. Dit vermindert de hoeveelheid kracht die je met je hand hoeft te zetten om de hark of schep te gebruiken. En dit vermindert vervolgens de kans op klachten in de hand en pols en maakt het mogelijk om langer zonder klachten en met plezier in de tuin te werken.

 

Meer informatie >> Easi Grip tuingereedschappen

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.