Easysteppers - maakt traplopen langer mogelijk

Bewegen zorgt ervoor dat je langer fit blijft en dat je je bewegingsvaardigheden onderhoudt. Dagelijkse activiteiten, zoals traplopen, zijn daarbij erg belangrijk. Easysteppers biedt de mogelijkheid om je eigen trap te blijven gebruiken en dagelijks te 'trainen'. Hiermee voorkom je dat je in huis meer aanpassingen moet doen of dat je zou moeten verhuizen. Met deze simpele oplossing behoud je de regie over je eigen woonplezier.

Met traplopen rem je de verouderingsprocessen

Ouder worden we allemaal. Echter het is de kunst zo lang mogelijk jong te blijven door te bewegen. Pijn en beperkingen verhinderen dat je nog met plezier blijft bewegen in je woning. De Easysteppers bieden de mogelijkheid dat je, ondanks pijn of beperkingen, veilig kunt blijven traplopen. Je remt zo de onvermijdelijke verouderingsprocessen in je spieren, kraakbeen en botten (artrose, osteoporose). Op deze wijze blijf je dagelijks aan je kracht, uithoudingsvermogen en balans werken en voorkom je daarmee dat je te kwetsbaar wordt om in je eigen woning te blijven wonen.

Hoe werkt het?

Met de Easysteppers is de staphoogte gehalveerd. Door de halve staphoogte zijn de gewrichtsbuigingen minder extreem. Het traplopen is hierdoor minder belastend voor de diverse beenspieren en gewrichten. Tegelijkertijd blijft bij deze manier van traplopen de vitaliteit, flexibiliteit, kracht en coördinatie behouden.

Het maakt niet uit of de Easysteppers links of rechts op de trap liggen; de beweging is praktisch hetzelfde. Van vaste trede naar vaste trede en de andere voet van Easystepper naar Easystepper.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van Easysteppers: www.easysteppers.nl

Easystepper goedkoop traplift alternatief

Easystepper goedkoop traplift alternatief

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.