Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.

Een nieuwe generatie elektrische rolstoelen & scootmobielen

Eloflex is producent van innovatieve elektrische rolstoellen en scootmobielen. De ontwerpen zijn compact, opklapbaar en hebben een laag gewicht. De unieke functies, de grote actieradius en het uitgekiende ontwerp bieden extra vrijheid, comfort en gemak.

   

UITZONDERLIJK LAAG GEWICHT
Dankzij het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frame weegt een rolstoel van Eloflex slechts 26 kg, inclusief de accu. Vergelijk dit maar eens met een ‘normale’ elektrische rolstoel die 80-150 kg weegt. Door zijn lage gewicht is de Eloflex gemakkelijk te vervoeren per auto of vliegtuig. Het lage gewicht betekent ook dat het rijbereik kan worden vergroot en dat de stoel beter reageert.

ALLERNIEUWSTE TECHNOLOGIE
Eloflex is ontworpen, gebouwd en geproduceerd met behulp van de modernste technologie. De zeer efficiënte lithium-ionaccu’s zijn veel beter dan de oude loodaccu’s, zowel qua prestaties als gewicht. De krachtige borstelloze en tandwielloze directe aandrijfmotoren zijn direct op elk wiel gemonteerd, waardoor ze stiller en efficiënter zijn dan de logge motoren die in traditionele rolstoelen worden gebruikt. De nieuwe technologie stelt Eloflex in staat om met één lading meer dan 30 km te rollen.

WAT MAAKT ELOFLEX UNIEK?
Eloflex is modern en verrassend handzaam – er is geen vergelijkbare elektrische rolstoel of scootmobiel op de markt.
Het ontwerp is licht van gewicht, flexibel en opklapbaar – zoals een elektrische rolstoel zou moeten zijn.

 • LAAG GEWICHT: een Eloflex weegt drie tot vijf keer minder dan een traditionele elektrische rolstoel.
 • OPKLAPBAAR: in slechts enkele seconden kunt u uw Eloflex opklappen en vertrekken.
 • MODERNE TECHNOLOGIE: het frame, de accu en de motor zijn gebaseerd op de modernste technologie.
 • MODERN MATERIAAL: Eloflex is uitgerust met een lichtgewicht aluminium frame voor ongekende prestaties en duurzaamheid.
 • COMPACTE AFMETINGEN: alle Eloflex producten zijn niet alleen mooi maar ook compact. Dat laatste maakt het mogelijk om ook in kleinere en smalle ruimtes toch goed te kunnen navigeren.
 • GROOT BEREIK: de lichtgewicht accu’s en krachtige motor zorgen voor een bereik van circa 30 km.

Meer informatie >> Eloflex opklapbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

 

Andere interessante innovaties

 • Vivago - zorghorloge

  De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

 • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

  De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

 • Spencer® - slimme medicijndispenser

  Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.