Entusia, comfortabel en aantrekkelijk ondergoed bij urineverlies

Entusia biedt mensen die last hebben van licht urineverlies dé oplossing. De absorberende Entusia slips en boxers zijn betrouwbaar en comfortabel. Bovendien zien ze er uit als normaal ondergoed. Op die manier doorbreekt Entusia het taboe en geven ze zowel mannen en vrouwen hun zelfvertrouwen terug.

De technologie

De slips en boxers van Entusia worden gemaakt met een nieuw soort vezel, die zorgt voor een verbeterde absorptie. Elke slip bevat een dunne voering - een pad - die in de slip is verwerkt. Deze pad neemt heel snel urine op, terwijl geurtjes onmiddellijk geneutraliseerd worden.

De pad bestaat uit 3 verschillende lagen:

Laag 1: De vezels van de bovenlaag zijn zo licht dat ze urine heel gemakkelijk doorlaten en op deze manier de huid droog houden.

Laag 2: De middenlaag houdt de urine vast en absorbeert 10 keer haar eigen gewicht in een halve seconde. Dit is maar liefst 20 keer sneller dan bijvoorbeeld katoen of bamboe.

Laag 3: De buitenste laag is waterbestendig, licht en duurzaam. Ze zorgt ervoor dat de urine niet door de slip heen kan komen.

Wasbaar en herbruikbaar

De pad wordt geïntegreerd in de slip waardoor hij goed op zijn plaats blijft en niet kan verschuiven zoals bij een inlegkruisje. De slips van Entusia zijn wasbaar en dus herbruikbaar. De antibacteriële behandeling van de pad vermindert de kans op infecties en neutraliseert geurtjes.

Mooie en sexy oplossing

Entusia staat voor enthousiasme. Dat is het gevoel dat de bedenkers van deze lingerie jou willen geven. Iedereen heeft zo zijn zorgen, maar voor jou ligt een mooie en sexy oplossing te wachten. Wil je er een dagje zorgeloos tussenuit zonder constant na te denken over wat er zou kunnen gebeuren? Speel gerust met je (klein)kind, loop dat extra rondje en geniet zonder een bang of vervelend gevoel.

Zie voor meer informatie de website van Mediq : www.mediq.nl 

 

Andere interessante innovaties