Femly - beeldbellen via je eigen tv

Femly brengt door beeldbellen via je eigen televisie de hele familie dichter bij elkaar. Hoe fijn is het als je eenvoudig kan videobellen met je kleinzoon of -dochter?

Je hebt misschien meer zorg nodig, maar je wilt toch nog graag zoveel mogelijk zelfstandig doen. Het is een veelvoorkomend dilemma dat steeds nijpender wordt.

Femly zorgt ervoor dat contact op afstand mogelijk is. Met een eenvoudige oplossing kan iedereen die bij jouw zorg betrokken is, gemakkelijk informatie uitwisselen en contact houden. Ook als je niet overweg kunt met een smartphone videochatten via Skype, Whatsapp of Zoom. Want dat is gewoon veel te ingewikkeld.

Femly kan worden gebruikt op je eigen vertrouwde tv of met een speciale Femly-tv. Met behulp van de bijbehorende app kunnen familieleden en mantelzorgers beeldbellen, foto’s en berichten delen via jouw tv. Het mooie is dat jijzelf daar helemaal niets hoeft te doen. De familie of mantelzorger start en beëindigt de oproep waardoor je tv vanzelf aan en uit gaat.

Mogelijkheden en functies:

 • Beeldbellen met de vertrouwde (eigen) televisie
 • Geen enkel handeling nodig door de oudere
 • Werkt zelfs zonder vast internet
 • Iedereen kan gratis de mobiele app gebruiken
 • Het goede leven delen met (familie-)foto’s
 • Afspraken en medicatie plannen in de agenda

Meer informatie: www.femly.nl

 

 

Andere interessante innovaties

 • Tworby - driewieler ombouwmodule

  Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

 • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

  Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.