Flexibele draaischijf - makkelijker draaien op een stoel, in de auto of op bed

Een gewatteerde, comfortabele draaischijf. Ideaal voor gebruik in de auto, op een stoel of op  bed. De zachte draaibare schijf maakt dat je soepel kunt draaien. Je rug blijft recht waardoor je hem zo min mogelijk belast om daarna makkelijker op te staan.

Comfortabel en flexibel

De flexibele draaischijf is gewatteerd en daardoor zacht en comfortabel om op te zitten. Hij bestaat uit twee los van elkaar draaiende schijven met een diameter van 43 centimeter. Door zijn afmeting past hij in bijna alle stoelen.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.