Flexibele draaischijf, zittend draaien zonder problemen

Wanneer het u moeite kost om uit uw stoel, bed of auto te komen, is deze draaischijf de ideale oplossing voor u. Deze draaischijf zorgt ervoor dat u de draaibeweging om op te staan kunt maken, zonder uw rug te belasten en helpt u het opstaan uit bed of stoel vergemakkelijken. De flexibele draaischijf is gewatteerd en bestaat uit twee los van elkaar draaiende schijven met een diameter van 43 centimeter.

 

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.