Freedom - transferbed met sta-op hulp

Met het Freedom transferbed met sta-op hulp kun je (weer) zelfstandig in en uit bed stappen. Dat geeft vrijheid en veel gebruiksgemak.

Sta-op hulp

De unieke sta-op hulp, waarbij het matras aan beide kanten zijdelings gedraaid kan worden, is op meerdere punten elektrisch verstelbaar. Dit bed heeft veel verschillende functies zoals een motorisch draaibaar ligvlak en de volledig motorisch aangedreven sta-op functie. Het ondergedeelte van het matras gaat mee naar achteren waardoor je gemakkelijker kan opstaan. De basisvariant heeft een huiselijke houten ombouw.

Minder belastend voor zorgverlener

Ook voor zorgverleners is het transferbed een goede oplossing. Het  bespaart veel tijd en fysieke kracht om de zorgvrager in en uit bed te krijgen. Het bed elektrisch is in hoogte verstelbaar. De minimale hoogte van het ligvlak is 48 cm en is te verstellen tot een hoogte van 88 cm.

Het Freedom bed is onder andere heel geschikt voor personen met Parkinson, ALS en MS en personen die fysiek moeite hebben met zelfstandig uit bed op te staan. 

Vergoeding

Het Freedom transferbed kan onder de juiste indicatie via de zorgverzekeraar worden vergoed.

 

Meer informatie >> Freedom transferbed van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.