Freedom - transferbed met sta-op hulp

Met het Freedom transferbed met sta-op hulp kun je (weer) zelfstandig in en uit bed stappen. Dat geeft vrijheid en veel gebruiksgemak.

Sta-op hulp

De unieke sta-op hulp, waarbij het matras aan beide kanten zijdelings gedraaid kan worden, is op meerdere punten elektrisch verstelbaar. Dit bed heeft veel verschillende functies zoals een motorisch draaibaar ligvlak en de volledig motorisch aangedreven sta-op functie. Het ondergedeelte van het matras gaat mee naar achteren waardoor je gemakkelijker kan opstaan. De basisvariant heeft een huiselijke houten ombouw.

Minder belastend voor zorgverlener

Ook voor zorgverleners is het transferbed een goede oplossing. Het  bespaart veel tijd en fysieke kracht om de zorgvrager in en uit bed te krijgen. Het bed elektrisch is in hoogte verstelbaar. De minimale hoogte van het ligvlak is 48 cm en is te verstellen tot een hoogte van 88 cm.

Het Freedom bed is onder andere heel geschikt voor personen met Parkinson, ALS en MS en personen die fysiek moeite hebben met zelfstandig uit bed op te staan. 

Vergoeding

Het Freedom transferbed kan onder de juiste indicatie via de zorgverzekeraar worden vergoed.

 

Meer informatie >> Freedom transferbed van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.