Handybar - ondersteunings- en veiligheidshandgreep voor de auto

Met deze extra steun stap je makkelijker in en uit je auto. Bovendien heeft de Handybar® een geïntegreerde ruitenbreker en gordelsnijder, waarmee je bij een noodsituatie sneller uit de auto geraakt.

Handybar - zie, voel en test dit product bij Huis van Morgen

In- en uitstappen uit een voertuig kan een probleem zijn vanwege rugklachten, een lichamelijke beperking, zwangerschap, overgewicht of gewoon de leeftijd. Door de handgreep in het slotoog (het oog waar het deurslot van je autoportier in valt) te plaatsen, creëer je een extra steun waarmee het in- en uitstappen aanzienlijk makkelijker wordt.

Tevens veiligheidstool

Naast een handige in- en uitstaphulp is de Handybar ook een veiligheidshamer. De handgreep is voorzien van een extra verharde punt waarmee je een raam kunt inslaan om jezelf in veiligheid te brengen wanneer je bekneld of te water raakt. Door het geïntegreerde snijgedeelte net boven de handgreep functioneert de Handybar ook als gordelsnijder voor het geval je bekneld raakt in je voertuig en je de autogordel(s) niet meer los kunt klikken.

De sterke punten van dit hulpmiddel op een rij:

 • in- en uitstappen met meer zelfvertrouwen
 • veilig, betrouwbaar en comfortabel
 • voorkomt blessures
 • extra veiligheid
 • roestvrijstalen gordelsnijder
 • ruitenbreker

Meer informatie

Bekijk de Engelstalige video:

Andere interessante innovaties

 • Tworby - driewieler ombouwmodule

  Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

 • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

  Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.