Handybar - ondersteunings- en veiligheidshandgreep voor de auto

Met deze extra steun stap je makkelijker in en uit je auto. Bovendien heeft de Handybar® een geïntegreerde ruitenbreker en gordelsnijder, waarmee je bij een noodsituatie sneller uit de auto geraakt.

Handybar - zie, voel en test dit product bij Huis van Morgen

In- en uitstappen uit een voertuig kan een probleem zijn vanwege rugklachten, een lichamelijke beperking, zwangerschap, overgewicht of gewoon de leeftijd. Door de handgreep in het slotoog (het oog waar het deurslot van je autoportier in valt) te plaatsen, creëer je een extra steun waarmee het in- en uitstappen aanzienlijk makkelijker wordt.

Tevens veiligheidstool

Naast een handige in- en uitstaphulp is de Handybar ook een veiligheidshamer. De handgreep is voorzien van een extra verharde punt waarmee je een raam kunt inslaan om jezelf in veiligheid te brengen wanneer je bekneld of te water raakt. Door het geïntegreerde snijgedeelte net boven de handgreep functioneert de Handybar ook als gordelsnijder voor het geval je bekneld raakt in je voertuig en je de autogordel(s) niet meer los kunt klikken.

De sterke punten van dit hulpmiddel op een rij:

 • in- en uitstappen met meer zelfvertrouwen
 • veilig, betrouwbaar en comfortabel
 • voorkomt blessures
 • extra veiligheid
 • roestvrijstalen gordelsnijder
 • ruitenbreker

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van Handybar: www.handybar.nl

Bekijk de Engelstalige video:

Andere interessante innovaties

 • Vivago - zorghorloge

  De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

 • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

  De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

 • Spencer® - slimme medicijndispenser

  Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.