iHealth bloeddrukmeter, digitale bloeddrukmeter voor bovenarm of pols

Altijd en overal gemakkelijk bloeddruk meten met de draadloze bloeddrukmeter. De gemeten gegegevens kunnen worden bekeken, gebruikt en opgeslagen met de iHealth app.

Draadloos meten

Met deze draadloze bloeddruk monitor wordt het gemakkelijk om uw eigen bloeddruk, altijd en overal te meten. Met de gratis iHealth IOS of Android app kunt u uw systolische/diastolische waarden, uw hartslag, polsslag en duur van de meting opnemen en opslaan. Daarna kunt u de resultaten direct delen met derden.

Resultaten monitoren

Meet en volg uw systolische/diastolische waarden, hartslag, polsslag en metingsduur. Maak dynamische grafieken om de voortgang te monitoren en vergelijk uw resultaten met zowel uw gemiddelde waarden uit het verleden, als met de classificaties van de wereld gezondheids organisatie. Deel uw resultaten direct met vrienden, familie of uw dokter. Volg ook uw fysieke activiteiten en dagelijkse dieet als onderdeel van uw algehele gezondheid.

Lees ervaringen met gebruikers met de iHealth boeddrukmeter

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.