iHealth bloeddrukmeter, digitale bloeddrukmeter voor bovenarm of pols

Altijd en overal gemakkelijk bloeddruk meten met de draadloze bloeddrukmeter. De gemeten gegegevens kunnen worden bekeken, gebruikt en opgeslagen met de iHealth app.

Draadloos meten

Met deze draadloze bloeddruk monitor wordt het gemakkelijk om uw eigen bloeddruk, altijd en overal te meten. Met de gratis iHealth IOS of Android app kunt u uw systolische/diastolische waarden, uw hartslag, polsslag en duur van de meting opnemen en opslaan. Daarna kunt u de resultaten direct delen met derden.

Resultaten monitoren

Meet en volg uw systolische/diastolische waarden, hartslag, polsslag en metingsduur. Maak dynamische grafieken om de voortgang te monitoren en vergelijk uw resultaten met zowel uw gemiddelde waarden uit het verleden, als met de classificaties van de wereld gezondheids organisatie. Deel uw resultaten direct met vrienden, familie of uw dokter. Volg ook uw fysieke activiteiten en dagelijkse dieet als onderdeel van uw algehele gezondheid.

Lees ervaringen met gebruikers met de iHealth boeddrukmeter

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.