iHealth bloeddrukmeter, digitale bloeddrukmeter voor bovenarm of pols

Altijd en overal gemakkelijk bloeddruk meten met de draadloze bloeddrukmeter. De gemeten gegegevens kunnen worden bekeken, gebruikt en opgeslagen met de iHealth app.

Draadloos meten

Met deze draadloze bloeddruk monitor wordt het gemakkelijk om uw eigen bloeddruk, altijd en overal te meten. Met de gratis iHealth IOS of Android app kunt u uw systolische/diastolische waarden, uw hartslag, polsslag en duur van de meting opnemen en opslaan. Daarna kunt u de resultaten direct delen met derden.

Resultaten monitoren

Meet en volg uw systolische/diastolische waarden, hartslag, polsslag en metingsduur. Maak dynamische grafieken om de voortgang te monitoren en vergelijk uw resultaten met zowel uw gemiddelde waarden uit het verleden, als met de classificaties van de wereld gezondheids organisatie. Deel uw resultaten direct met vrienden, familie of uw dokter. Volg ook uw fysieke activiteiten en dagelijkse dieet als onderdeel van uw algehele gezondheid.

Lees ervaringen met gebruikers met de iHealth boeddrukmeter

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.