Liftolet Tilty - sta-op hulpmiddel voor onafhankelijk toiletgebruik

Onafhankelijk toiletgebruik: voel je veilig en waardig! Liftolet Tilty werkt als een sta-op stoel. Je wordt voorzichtig en soepel tot zitten of staan gebracht.

De fysiologisch correcte beweging ondersteunt de zorgvrager bij het opstaan. Zodra de gebruiker wordt opgetild, kantelt de zitting 25 graden naar voren. Dit gaat heel eenvoudig met behulp van de handbediening.

De Liftolet Tilty kan zonder gereedschap op alle standaard toiletten worden geïnstalleerd en vormt geen belemmering voor andere gebruikers. De hoogte van de wc-bril kan worden aangepast en bij een ongelijke vloer kunnen de poten via knoppen onderaan worden bijgesteld. De armleuningen kunnen omhoog worden geklapt.

Kenmerken

 • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
 • Zitting eenvoudig schoon te maken of te desinfecteren
 • Hoogteaanpassingsopties (netvoeding, batterij)
 • In hoogte verstelbare poten
 • Ruimtebesparend ontwerp

Meer informatie >> Liftolet Tilty van Ato Form

Andere interessante innovaties

 • Tworby - driewieler ombouwmodule

  Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

 • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

  Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.