MedApp - de slimme online apotheek

Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Gelukkig kan het een stuk eenvoudiger met MedApp, de handige medicijn-app én online apotheek.

MedApp is dé online apotheek van Nederland. Ze leveren niet alleen gratis al je medicijnen bij je thuis, ze helpen je ook met het goed innemen ervan. Met de handige app wordt je leven met medicijnen makkelijker en houd jij, ondanks je chronische aandoening, meer tijd en energie over voor de dingen die er écht toe doen.

Dankzij de app vergeet je nooit meer je medicijnen, heb je altijd een actuele medicijnvoorraad en weet je precies hoe goed je jouw medicijnen inneemt.

MedApp werkt samen met verschillende zorgverleners om therapietrouw te verbeteren en patiënten optimaal te helpen met hun behandeling.

Gratis downloaden

De MedApp is gratis te downloaden. Ga hiervoor naar de website www.medapp.nl

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.