Medipoint - dé thuiszorgwinkel bij jou in de buurt

Medipoint is de grootste aanbieder van zorghulpmiddelen in Nederland. Als jouw lokale thuiszorgwinkel kun je bij Medipoint terecht voor advies over producten en het lenen, huren en kopen ervan.

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen

Als je tijdelijk een hulpmiddel nodig hebt, kun je die makkelijk bij Medipoint lenen of huren. Er is ook een breed aanbod aan hulpmiddelen die je kunt kopen.

  • Gratis hulpmiddelen lenen
  • Goedkoop hulpmiddelen huren
  • Een brede keuze aan zorghulpmiddelen kopen

                         

Winkels en uitleenpunten

Over het hele land zijn winkels en uitleenpunten verspreid, zo is er altijd een zorgwinkel bij jou in de buurt. In Roosendaal is dat in het Gezondheidscentrum Borchwerf, waar o.a. ook Thuiszorg WestBrabant (TWB) en het Huis van Morgen zijn gevestigd. Alles onder één dak, dat is wel zo handig. 

Samenwerkingen

Medipoint werkt samen met partijen zoals gemeenten en zorgverzekeraars. Gemeenten regelen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) hulpmiddelen voor hun inwoners. Via je zorgverzekeraar profiteer je altijd direct van korting bij Medipoint. Als jouw hulpmiddel in aanmerking komt voor vergoeding, zorgt Medipoint ervoor dat de aanvraag direct via je gemeente of zorgverzekeraar gaat.

 

Meer informatie vind je op de website: www.medipoint.nl

Andere interessante innovaties