MyBlanket - wind- en waterdicht rolstoeldekentje

Trendy en warme hoes om je benen te beschermen tegen regen en wind. 

 • Snel geplaatst zonder opstaan uit je rolstoel
 • Warm en zacht
 • Water- en winddicht
 • Voor zowel manuele als elektrische rolstoelgebruikers

UNIVERSEEL - voor alle type rolstoelgebruikers vanaf 12j - One Size Fits All: aanspanbaar op maat, zowel voor smalle en brede heupen, korte en lange benen. Er is genoeg ruimte aan je knieën: tot 35cm tussen beide knieën mogelijk. Makkelijk op te bergen onder je knieën of aan de achterkant van de rolstoel.

TRENDY DESIGN - onder de waterdichte bovenstof, vind je een zachte fleece die je warm houdt, tijdens koude winters en frisse zomeravonden. Om je handen warm te houden, zijn er hand-pockets voorzien op de schoot. Onderaan is er een opening, waardoor de voeten zichbaar zijn en je een trendy look krijgt. Het is een grijsblauwe cover met blauwe binnenlaag, turquoise rits bovenaan en zwarte rits onderaan.

PRAKTISCHE EXTRA'S - de MyBlanket heeft een handig opbergzakje met rits en twee zachte handwarmers. Het dekentje kan je ook binnenste buiten keren in het rits-zakje dat dan een draagtas wordt.

WASBAAR - de hoes is makkelijk wasbaar als hij vuil is geworden of een opfrisbeurt nodig heeft. Wasbaar op 30°. Super snel droog.

MONTAGE - keer het zakje binnenste buiten, leg de kant met de handwarmers op je schoot, rits je benen in de beentunnel en span de strappers naar wens aan.

Bekijk ook even de video onderaan deze pagina.

Meer informatie en rechtstreeks te bestellen via: www.myaddon.be/nl/ 

 

Andere interessante innovaties

 • Vivago - zorghorloge

  De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

 • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

  De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

 • Spencer® - slimme medicijndispenser

  Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.