MyGelbow - comfortabele gelpads voor krukken

Last van pijnlijke of zwetende armen wanneer je met krukken loopt? MyGelbow biedt een fijne oplossing voor dit probleem!

MyGelbow (per 2 stuks) garandeert een comfortabele ondersteuning van de onderarm. De drukpunten op de onderarm worden gelijkmatig verdeeld. De lederstructuur van de pads zorgt voor luchtcirculatie tussen de onderarm en de armsteun van de kruk waardoor je zweterige en pijnlijke onderarmen voorkomt. De gelpads zijn zelfklevend, wat betekent dat ze geen lijmresten achterlaten op je krukken. Oneindig vaak opnieuw te gebruiken: gewoon de kleefzijde wassen en laten drogen aan de buitenlucht. Blijven keer op keer plakken en is daarmee absoluut duurzaam.

GEEN PIJNLIJKE OF ZWETENDE ARMEN - het oppervlak is bedekt met een lederen textuur die de huid laat ademen. Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij! De pads zijn transparant en passen op elk type elleboogkruk. Geen pijnlijke en zwetende onderarmen meer.

COMFORT & BESCHERMING - het gelkussen verdeelt de drukpunten op de onderarm en voorkomt irritatie en pijn. De pads zijn breed genoeg om ieders arm de nodige steun te bieden. Comfortabel en schokabsorberend.

GEBRUIKSGEMAK - zelfklevend waardoor je de pads gemakkelijk op de armleuning kan plaatsen zonder extra gereedschap of lijm. Bovendien blijft de kleefkracht na verloop van tijd behouden en kan je de pads steeds van je kruk halen zonder vlekken achter te laten.

HERBRUIKBAAR - Gemakkelijk schoon te maken met water en zeep. Laat de pads nadien drogen aan de buitenlucht en je kan ze opnieuw kleven op je krukken. De pads zijn oneindig herbruikbaar.

HOGE KWALITEIT - getest op schadelijke stoffen en Oeko-Tex Standaard 100 gecertificeerd. De pads zijn kras- en slijtvast.

Bekijk ook even de video onderaan deze pagina.

Meer informatie en rechtstreeks te bestellen via: www.myaddon.be/nl/ 

 

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.