MySleeve - gelkussens voor krukgebruik

Orthopedische krukken zijn al decennia lang hetzelfde, net zoals de klachten die daarbij horen, waaronder zere handen, vallende krukken en het uitglijden door zweethanden. 

De MySleeve is een siliconen hoesje dat je over het krukhandvat rolt. Het lost de grootste frustraties van krukgebruikers op:

Geen pijnlijke handen meer

De MySleeve bevat een gelpad die de drukpunten van het handvat evenwichtig verdelen, waardoor je handpalmen worden gespaard van helse pijnen.

Weg met vallende krukken

De MySleeve heeft een magneet op de top, waarmee je beide krukken makkelijk tegen elkaar klikt en je snel je handen kunt vrijmaken door ze tegen jezelf, of een tafel of muur te leunen!

Niet meer uitglijden door zweethanden

De oppervlakte van de sleeve heeft anti-slip microbanen waardoor het handvat kan ademen. Het materiaal is huidvriendelijk en latexvrij.

Makkelijk schoon te houden

Dankzij de vuilafstotende siliconen is de MySleeve makkelijk schoon te maken.

Vis je kruk op

Laat je toch nog een kruk vallen voordat je ze tegen elkaar had geklikt? Geen probleem! Dankzij de magneet vis je gewoon de andere kruk op!

Demontage zonder sporen

De MySleeve kan gebruikt worden op zowel nieuwe als oudere krukken en laat geen sporen na.

MySleeve is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren:

 • trendy turquoise
 • subtiel zwart
 • gedurfd roze
 • vrolijk geel

Voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid via My Add On klik je hier

 

Andere interessante innovaties

 • Vivago - zorghorloge

  De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

 • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

  De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

 • Spencer® - slimme medicijndispenser

  Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.