Poweo Activ - mobiele tillift

Veel tilliften zijn ontworpen voor ziekenhuizen en verzorgingshuizen, niet voor woningen. Wil je thuis zo’n lift, dan zijn er flink wat aanpassingen nodig in de woning.  De Poweo Activ is een passieve tillift, die heel eenvoudig zonder gereedschap opvouwbaar en verrijdbaar is.

 

Passieve tillift

De lift is bedoeld voor mensen die bijvoorbeeld graag op vakantie willen, maar voor transfers afhankelijk zijn van een passieve tillift. Ook voor mensen die niet dagelijks de tillift nodig hebben, maar bijvoorbeeld geregeld vallen en met behulp van een lift omhoog geholpen moeten worden, is het een uitkomst. Wanneer de lift niet gebruikt wordt, is deze gemakkelijk weg te zetten in bijkeuken, schuur of onder de trap.

Specificaties

Capaciteit 150kg. Afmetingen in gevouwen toestand: 140x75x40cm, 36kg. Vind je dat te groot of te zwaar, dan kun je vragen om een kleine aanpassing, waarna de lift eenvoudig in 2 delen kan worden vervoerd.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van Medisit: www.medisit.nl

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.