Quli, overzicht in je leven

Quli is een zorgplatform dat via elk apparaat (PC, Tablet, telefoon) helpt burgers met een zorgvraag zelfredzamer te worden en regie te hebben over hun eigen gezondheid.

Quli staat je ieder moment van de dag bij, biedt tips en tools om je leven makkelijker en aangenamer te maken, gezond te worden en blijven of anders om te gaan met je ziekte of beperking. Je hebt je zorgdossier altijd bij de hand, legt belangrijke momenten vast en deelt hoe jij je voelt en andere (medische) informatie met mensen voor wie het belangrijk is.

Door samen met verzorgers je dagprogramma in te richten en doelen te stellen, kun je controle over je dagelijks leven krijgen. Structuur, overzicht en de wetenschap dat anderen weten hoe het met je gaat, geven rust en zorgen dat je niet constant bezig bent met je ziekte, beperking en gezondheid. Je doet zoveel mogelijk zelf, anderen weten hoe het met je gaat zonder dat ze daar steeds naar moeten vragen en je krijgt hulp als je het nodig hebt.

Meer informatie

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.