Raizer - mobiele hefstoel

De Raizer® is een mobiele hefstoel waarmee je iemand die niet meer zelfstandig op kan staan, binnen een paar minuten overeind helpt.

Door één persoon te bedienen

Iemand die gevallen is en niet zonder hulp kan opstaan, breng je met behulp van deze hefstoel eenvoudig en comfortabel in een zittende of bijna staande positie waarbij het lichaam tijdens de transfer wordt ondersteund. Het is een waardige, veilige en snelle manier om iemand weer overeind te helpen.

De hefstoel is makkelijk te monteren, werkt op batterijen en kan met weinig fysieke inspanning door één persoon worden bediend.

Demontabel

De hefstoel wordt gedemonteerd en in een compact formaat tas vervoerd naar de plaats van gebruik. De stoel werkt op een oplaadbare 12V accu. Deze kan worden opgeladen door een 220V lader en een 12V lader. Beiden worden standaard geleverd. De Raizer kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening of rechtstreeks op de accu.

 

Meer informatie >> Raizer mobiele hefstoel van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.