Raizer - mobiele hefstoel

De Raizer® is een mobiele hefstoel waarmee je iemand die niet meer zelfstandig op kan staan, binnen een paar minuten overeind helpt.

Door één persoon te bedienen

Iemand die gevallen is en niet zonder hulp kan opstaan, breng je met behulp van deze hefstoel eenvoudig en comfortabel in een zittende of bijna staande positie waarbij het lichaam tijdens de transfer wordt ondersteund. Het is een waardige, veilige en snelle manier om iemand weer overeind te helpen.

De hefstoel is makkelijk te monteren, werkt op batterijen en kan met weinig fysieke inspanning door één persoon worden bediend.

Demontabel

De hefstoel wordt gedemonteerd en in een compact formaat tas vervoerd naar de plaats van gebruik. De stoel werkt op een oplaadbare 12V accu. Deze kan worden opgeladen door een 220V lader en een 12V lader. Beiden worden standaard geleverd. De Raizer kan worden bediend met behulp van een afstandsbediening of rechtstreeks op de accu.

Meer informatie >> Raizer mobiele hefstoel van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

 

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.