RED - elektronisch deurtoegangssysteem

Langer zelfstandig én veilig thuis wonen, RED speelt hier op in met maatgerichte deurtoegangssystemen voor particulieren.

Gebruiksvriendelijke toegangsoplossing

De producten van RED spelen in de op vraag van mensen die langer thuis willen wonen maar ook hun familieleden of mantelzorgers. De een wil een eenvoudig deuropeningssysteem waarmee toegang tot de woning kan worden verleend. Weer anderen willen ook dat de deur op afstand geopend kan worden en dat de bezoekers aan de woning worden geregistreerd. Ook is het mogelijk aan het deurtoegangssysteem een persoonsalarmering toe te voegen.

Drie pakketten

Bij RED Start wordt een elektronisch slot met elektronische deurkrukken geïnstalleerd. De deur is elektronisch te openen, ook op afstand.

Bij RED Plus wordt netbox geïnstalleerd waarbij de gebruiker elektronische sleutels kan toevoegen of verwijderen en inzicht krijgt in de geschiedenis wat betreft toegang.

Bij RED Extra is aan het Pluspakket ook persoonsalarmering gekoppeld.

Bewezen concept

RED is een bewezen concept dat, in samenwerking met woningbouwcoöperaties, al bij meer dan 6.000 huishoudens in de regio West-Brabant en Zeeland is geïnstalleerd. De RED toegangsoplossing is voorzien van de volgende keurmerken:

  • PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen)
  • SKG***
  • Woonkeur

Meer informatie: www.redlangerthuiswonen.nl

Meer informatie over de mogelijkheden voor hang- en sluitwerk: Ivana Easy 

Andere interessante innovaties