Rollz Flex - rollator met boodschappentas

De Rollz Flex is een compacte, stabiele, lichtgewicht rollator met een grote boodschappentas. 

Het innovatieve ontwerp Van de Rollz Flex zorgt ervoor dat je de rollator dichtbij het lichaam kunt houden waardoor je een betere loophouding hebt. Door de korte wielbasis stap je zo even naast de rollator zonder dat de wielen hinderlijk in de weg zitten. Dit zorgt ook voor de kleine draaicirkel, handig in kleine ruimtes.

De rollator ondersteunt maximaal en stuurt licht, zelfs met een volle boodschappentas. Het prachtige ontwerp verbergt de ‘klassieke rollator’-look. Best fijn als je het gevoel hebt nog niet aan een rollator toe te zijn. De zachte, schuimgevulde banden van de Rollz Flex 2 absorberen trillingen, waardoor je comfortabel loopt.

Inklapbaar

De Rollz Flex weegt maar 7,7 kilo. In een paar handelingen kan deze lichtgewicht rollator ingeklapt worden tot een compact pakket: ontgrendel de duwbeugel, trek deze naar je toe en trek de zitting omhoog aan de greep.

Als de rollator is ingeklapt, is deze lichte rollator makkelijker een bus in te tillen of in de achterbak van de auto te leggen. Thuis kun je de rollator gewoon in de gang laten staan totdat je weer naar buiten gaat.

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van Rollz: www.rollz.nl

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.