Rollz - rollator en rolstoel in één

Met de Rollz heb je altijd die ondersteuning bij je die je nodig hebt: een moderne rollator als je wilt lopen en een rolstoel als je even wilt uitrusten en geduwd wilt worden. Zo kun je toch aan alle activiteiten deelnemen, ook als je het lopen niet meer vol kunt houden.

Rollz Motion

De Rollz Motion is in maar 30 seconden om te bouwen, zonder moeite. Het enige dat je hoeft te doen: het rolstoelpakket uitklappen, de voetsteunen op hun plaats zetten en de handgrepen omdraaien. En als je voldoende uitgerust bent, maak je er weer een rollator van en loop je verder.

Met deze innovatieve combinatie loop je altijd stabiel, rechtop en comfortabel. Binnenshuis en buiten.

Rollz Motion Electric

De Rollz Motion Electric is een rollator, transportrolstoel en elektrische rolstoel in één. Of je nu ondersteuning nodig hebt tijdens het lopen, een plek om uit te rusten of een manier om onafhankelijk te reizen, dit mobiliteitshulpmiddel heeft het allemaal.
De rollator biedt stabiele ondersteuning tijdens het lopen, waardoor het gemakkelijker wordt om een rondje te lopen en te genieten van je favoriete activiteiten. Wanneer het lopen moeilijk wordt, kun je eenvoudig het rolstoelpakket bevestigen en veilig en comfortabel zitten. En met het gemotoriseerde systeem kun je genieten van het gemak van een elektrische rolstoel, waardoor je de vrijheid hebt om overal heen te gaan, op elk moment.

De Rollz Motion Electric is een duurzame oplossing voor verschillende mobiliteitsbehoeften, of je nu af en toe ondersteuning nodig hebt of gebruik moet maken van een rolstoel. Dit apparaat is ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen, zodat mobiliteitsbeperkingen je niet zullen tegenhouden.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar de website van Rollz: www.rollz.nl

Rollz_2-jonge-dames.jpg

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.