Save-me, zorg voor zekerheid in noodsituaties

In geval van nood telt iedere seconde. Het is belangrijk dat hulpverleners de juiste hulp  kunnen bieden, daarom moeten ze snel en zonder moeite de persoonlijke en medische gegevens van de persoon in nood tot hun beschikking hebben. Dit is mogelijk met Save-Me.

Save-Me geeft de belangrijkste antwoorden wanneer je hier zelf niet toe in staat bent, dit bespaart veel tijd wanneer iedere seconde telt!

Wat doet Save-Me?

Met Save-Me heb je altijd je actuele persoonlijke en medische informatie bij je zodat in geval van nood hulpverleners zonder tijdverlies de juiste hulp kunnen bieden en thuisblijvers op de hoogte worden gebracht.

Wie ben je? Wie moeten er worden ingelicht? Wat is je bloedgroep? Waar ben je verzekerd? Wat zijn je allergieën? Gebruik je medicijnen en zo ja, wat is de dosering? Wil je gereanimeerd worden? Heb je een donorcodicil? Heb je aandoeningen?

Hoe werkt Save-Me?

Op je Save-Me product (bijvoorbeeld een armband, een sticker, een sleutelhanger, een pasje etc.) staat een QR-code. Je maakt zelf online een persoonlijk profiel aan, hierbij heb je keuze uit 3 verschillende profielen: Free, Premium en Medical. Als je profiel helemaal is ingevuld, dan koppel je dit aan je Save-Me product. Als dan de unieke QR-code met een smartphone wordt gescand, wordt je profiel weergegeven!

Mocht je situatie veranderen dan kan je eenvoudig in de online omgeving je profiel aanpassen, uitbreiden en met één druk op de knop nieuwe producten koppelen. 

Ook is het mogelijk om producten te ontkoppelen en deze over te dragen. Save-Me biedt producten voor iedere toepassing en je kan zoveel producten koppelen als je maar wil! 

Meer informatie

Voor meer informatie en bestellingen ga je naar de website van Save-Me. Hier kies je ook het profiel dat het beste bij je past en de producten die je erbij wilt. Verder staan er diverse korte instructiefilmpjes waarin stap voor stap alle mogelijkheden worden uitgelegd.

Download folder

Save Me

Save Me

Andere interessante innovaties