SenseWorks - sprekende alarmklok

Nederlands sprekende wekker / alarmklok van SenseWorks.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

SenseWorks - sprekende alarmklok

Deze tafelklok heeft een groot display en geeft in gesproken woord aan hoe laat het is. Bijvoorbeeld: "De tijd is vijf over twaalf in de middag." Instellingen als tijd, alarm, sluimer- en uurfunctie worden geheel uitgesproken.

Meer informatie over deze sprekende alarmklok en de leverancier Worldwide Vision: www.worldwidevision.nl 

Ook via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.