Serena - zorgstoel voor passief bewegen

Serena van Pactive Motion is een comfortable en ergonomisch zorgstoel waarin je de hele dag kunt loungen, dutten én 'Pactief Bewegen' om in conditie te blijven als je minder mobiel bent.

Pactive Motiontm is een unieke beweegtechnologie

Bewegen heeft bewezen positieve effecten op mentale en lichamelijke fitheid. Maar veel mensen  hebben om allerlei redenen moeite met bewegen. 'Pactief Bewegen' is dan een uitkomst. Deze innovatieve beweegtechnologie is (ont)spannend en maakt veilig en moeiteloos bewegen mogelijk, zonder omkleden en risico op blessures. Het is de stap naar welbevinden door stress tegen te gaan, en te activeren zonder dat het gaat vervelen.

Pactief Bewegen is de alternatieve vorm van bewegen, die dezelfde zintuigen prikkelt als bij actief bewegen en oefenen, maar tevens diverse vitale lichaamsfuncties en het brein stimuleert zoals wetenschappelijk is vastgesteld. De combinatie van ontspanning en vitaliseren geeft nieuwe energie.

Omdat Pactief Bewegen in de Serena stoel zo eenvoudig is, kan het in en buiten de oefenzaal worden toegepast door zorginstellingen, fitness en gezondheidscentra, thuis en op het werk.

Veiligheid en zelfredzaamheid

Eigen regie over je leven hebben is belangrijk. Met name ouderen en chronisch zieken kunnen door te blijven bewegen langer zelfredzaam blijven en langer thuis blijven wonen. 

Meer informatie over dit product op de website van Pactive Motion: www.pactivemotion.nl

Andere interessante innovaties

  • Spiqle - digitale agenda

    De Spiqle Agenda® is een digitale kalender met een groot beeldscherm dat via een app wordt bijgehouden. Speciaal voor mensen met geheugenproblemen of dementie.

  • Memory Lane seniorentablet

    De Memory Lane seniorentablet kan gebruikt worden door iedere senior die graag een tablet wil maar het gebruik van een tablet als zeer lastig ervaart. Met een druk op de knop kan de senior via beeld en geluid weer contact hebben met familie, vrienden en omgeving.