Serena - zorgstoel voor passief bewegen

Serena van Pactive Motion is een comfortable en ergonomisch zorgstoel waarin je de hele dag kunt loungen, dutten én 'Pactief Bewegen' om in conditie te blijven als je minder mobiel bent.

Pactive Motiontm is een unieke beweegtechnologie

Bewegen heeft bewezen positieve effecten op mentale en lichamelijke fitheid. Maar veel mensen  hebben om allerlei redenen moeite met bewegen. 'Pactief Bewegen' is dan een uitkomst. Deze innovatieve beweegtechnologie is (ont)spannend en maakt veilig en moeiteloos bewegen mogelijk, zonder omkleden en risico op blessures. Het is de stap naar welbevinden door stress tegen te gaan, en te activeren zonder dat het gaat vervelen.

Pactief Bewegen is de alternatieve vorm van bewegen, die dezelfde zintuigen prikkelt als bij actief bewegen en oefenen, maar tevens diverse vitale lichaamsfuncties en het brein stimuleert zoals wetenschappelijk is vastgesteld. De combinatie van ontspanning en vitaliseren geeft nieuwe energie.

Omdat Pactief Bewegen in de Serena stoel zo eenvoudig is, kan het in en buiten de oefenzaal worden toegepast door zorginstellingen, fitness en gezondheidscentra, thuis en op het werk.

Veiligheid en zelfredzaamheid

Eigen regie over je leven hebben is belangrijk. Met name ouderen en chronisch zieken kunnen door te blijven bewegen langer zelfredzaam blijven en langer thuis blijven wonen. 

Meer informatie over dit product op de website van Pactive Motion: www.pactivemotion.nl

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.