Sleutelvinder / Sleutelzoeker

Sleutelvinder / -zoeker met piepsignaal voor het terugvinden van je sleutels en andere items.

Voor blinden en slechtzienden heeft Worldwide Vision diverse producten die helpen om zelfredzaam te blijven. Simpele hulpmiddelen die net het verschil kunnen maken. 

Sleutelvinder

Ben je vaak je sleutels of andere belangrijk spullen kwijt? De sleutelvinder reageert op jouw fluitsignaal. Je bevestigt de sleutelvinder aan je sleutel, tas of ander voorwerp dat soms moeilijk te vinden is. Je fluit 1x en de sleutelvinder begint te piepen. Hierdoor is het gemakkelijker om het voorwerp te vinden.

Meer informatie over deze sleutelvinder en de leverancier: www.worldwidevision.nl 

Ook via Worldwide Vision verkrijgbaar:

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.