Steve+, aantrekhulpmiddel voor steunkousen

Over de hele wereld miljoenen mensen, zowel jong als oud, dragen therapeutische elastische kousen. Tot nu toe was het aan- en uittrekken van deze kousen niet gemakkelijk en wordt dit vaak gedaan door medewerkers van de thuiszorg. De steunkous aantrekhulp Steve+® biedt uitkomst.

Steve+® is een hulpmiddel waarmee men zelfstandig, eenvoudig en veilig steunkousen aan en uit kan trekken. Het draagt daarmee direct bij aan de zelfredzaamheid van mensen met steunkousen.

Bukken is niet meer nodig, dus zelfs reuma of artritis patiënten kunnen er eenvoudig gebruik maken. Steve+® is geheel demontabel, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen.

Lees de ervaring van Piet Mathijssen in BN De Stem.

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Steve+ | Uittrekken steunkousen

Steve+ | Uittrekken steunkousen

Andere interessante innovaties

  • Obi - de robot waarmee je zelfstandig eet

    Als je je armen niet of nauwelijks kunt bewegen, is eten een uitdaging. Je partner, mantelzorger of een zorgprofessional kan je natuurlijk helpen bij de maaltijd. Maar hoe fijn zou het zijn om zelfstandig te eten? Dat kan met Obi: een eetrobot, die het mogelijk maakt om in je eigen tempo te eten, waar en wanneer jíj dat wilt.

  • Babbeltrucmelder - alert bij deurcriminaliteit

    Met één druk op de knop die je bij je draagt, krijg je direct ondersteuning bij het vermoeden van deurcriminaliteit. Geeft een gevoel van veiligheid in je eigen huis, met de mogelijkheid om hulp in te schakelen.