Steve+, aantrekhulpmiddel voor steunkousen

Over de hele wereld miljoenen mensen, zowel jong als oud, dragen therapeutische elastische kousen. Tot nu toe was het aan- en uittrekken van deze kousen niet gemakkelijk en wordt dit vaak gedaan door medewerkers van de thuiszorg. De steunkous aantrekhulp Steve+® biedt uitkomst.

Steve+® is een hulpmiddel waarmee men zelfstandig, eenvoudig en veilig steunkousen aan en uit kan trekken. Het draagt daarmee direct bij aan de zelfredzaamheid van mensen met steunkousen.

Bukken is niet meer nodig, dus zelfs reuma of artritis patiënten kunnen er eenvoudig gebruik maken. Steve+® is geheel demontabel, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen.

Lees de ervaring van Piet Mathijssen in BN De Stem.

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Steve+ | Uittrekken steunkousen

Steve+ | Uittrekken steunkousen

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.