Steve+, aantrekhulpmiddel voor steunkousen

Over de hele wereld miljoenen mensen, zowel jong als oud, dragen therapeutische elastische kousen. Tot nu toe was het aan- en uittrekken van deze kousen niet gemakkelijk en wordt dit vaak gedaan door medewerkers van de thuiszorg. De steunkous aantrekhulp Steve+® biedt uitkomst.

Steve+® is een hulpmiddel waarmee men zelfstandig, eenvoudig en veilig steunkousen aan en uit kan trekken. Het draagt daarmee direct bij aan de zelfredzaamheid van mensen met steunkousen.

Bukken is niet meer nodig, dus zelfs reuma of artritis patiënten kunnen er eenvoudig gebruik maken. Steve+® is geheel demontabel, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen.

Lees de ervaring van Piet Mathijssen in BN De Stem.

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Steve+ | Uittrekken steunkousen

Steve+ | Uittrekken steunkousen

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.