Steve - aantrekhulpmiddel voor steunkousen

Met de veelzijdige Steve+ trek je zonder te bukken en met weinig krachtsinspanning alle soorten steunkousen en elastische kousen aan en uit. Dat biedt een stukje onafhankelijkheid en zelfredzaamheid.

De Steve+ is een hulpmiddel waarmee je zelfstandig, eenvoudig en veilig je steunkousen aan kunt trekken. Bukken is niet meer nodig, dus zelfs reuma- of artritispatiënten kunnen er eenvoudig gebruik maken. Steve+ is geheel demontabel, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen.

Hoe het werkt

Steve+ heeft in hoogte verstelbare handvatten en is slijtvast. Je hoeft alleen maar de kous over de zwarte schacht heen te schuiven. Voor de perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak, is de Steve+ leverbaar in 4 maten. Ook voor de kwaliteit van de kousen is dit belangrijk, zodat ze niet te ver uitrekken.

Normale sokken en kousen

Steunkousen en trombosekousen zijn altijd lastig aan te trekken, maar als je rug-, arm- of heupklachten hebt kan het ook lastig zijn om gewone sokken aan te trekken. De Steve+ is een ideaal hulpmiddel, wanneer je niet goed kunt bukken, maar wel zelfstandig je sokken of kousen wil aantrekken. Daarnaast is Steve+ ook inzetbaar voor het aantrekken van armkousen en als hulpmiddel voor gebruik door de zorg.

Meer informatie

Ga voor meer informatie en verkrijgbaarheid naar de website van Steve: www.steunkousgemak.nl

Steve+ | Aantrekken steunkousen

Aantrekken armkous

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.