Stipp®de stappenteller onder de waterflessen

Water is belangrijk voor een goede en gezonde werking van je lichaam. Water regelt de lichaamstemperatuur, is van groot belang bij de spijsvertering, houdt je huid mooi en soepel en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Per dag verlies je 2 tot 3 liter water. Het is belangrijk om dit aan te vullen door voldoende te drinken. Hydranome® introduceert Stipp®, de stappenteller onder de waterflessen die helpt om voldoende en suikervrij te drinken. Daarnaast is er een gratis App die je herinnert regelmatig een paar slokken water te nemen.

Gezond drinken in 2 eenvoudige stappen

Stipp® stimuleert om water te drinken, maakt bewust hoeveel water je drinkt en je ziet met één oogopslag of je voldoende drinkt zoals met het EFSA advies wordt aangegeven.

Hoe kan dit?

Stipp® heeft twee volume strepen: één voor vrouwen (400 ml) en één voor mannen (500 ml). Stap 1: vul de fles tot je niveau.

Stap 2: draai de schijf boven op de dop met de klok mee en zet deze bij je eerste fles op 1 gevulde stip. Telkens wanneer je de fles weer vult, draai je de schijf ook een stand verder. In één oogopslag zie je hoeveel je drinkt en met 4 gevulde stippen drink je voldoende water: vrouwen 1,6 en mannen 2,0 liter.

HYDRANOME®: APP

Vergeet je water te drinken? Gebruik dan de gratis App. Deze herinnert je regelmatig een paar slokken water te nemen. Hiermee voorkom je dat je dorst krijgt.

In de app stel je zelf in hoe vaak je een herinnering wilt ontvangen en je verzamelt, net als met de fles, gedurende de dag stippen. Daarnaast kun je je voortgang delen met vrienden. De App is gratis te downloaden in de Apple App Store (iOS) en op Google Play (Android).

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.