Stipp®de stappenteller onder de waterflessen

Water is belangrijk voor een goede en gezonde werking van je lichaam. Water regelt de lichaamstemperatuur, is van groot belang bij de spijsvertering, houdt je huid mooi en soepel en zorgt voor de afvoer van afvalstoffen. Per dag verlies je 2 tot 3 liter water. Het is belangrijk om dit aan te vullen door voldoende te drinken. Hydranome® introduceert Stipp®, de stappenteller onder de waterflessen die helpt om voldoende en suikervrij te drinken. Daarnaast is er een gratis App die je herinnert regelmatig een paar slokken water te nemen.

Gezond drinken in 2 eenvoudige stappen

Stipp® stimuleert om water te drinken, maakt bewust hoeveel water je drinkt en je ziet met één oogopslag of je voldoende drinkt zoals met het EFSA advies wordt aangegeven.

Hoe kan dit?

Stipp® heeft twee volume strepen: één voor vrouwen (400 ml) en één voor mannen (500 ml). Stap 1: vul de fles tot je niveau.

Stap 2: draai de schijf boven op de dop met de klok mee en zet deze bij je eerste fles op 1 gevulde stip. Telkens wanneer je de fles weer vult, draai je de schijf ook een stand verder. In één oogopslag zie je hoeveel je drinkt en met 4 gevulde stippen drink je voldoende water: vrouwen 1,6 en mannen 2,0 liter.

HYDRANOME®: APP

Vergeet je water te drinken? Gebruik dan de gratis App. Deze herinnert je regelmatig een paar slokken water te nemen. Hiermee voorkom je dat je dorst krijgt.

In de app stel je zelf in hoe vaak je een herinnering wilt ontvangen en je verzamelt, net als met de fles, gedurende de dag stippen. Daarnaast kun je je voortgang delen met vrienden. De App is gratis te downloaden in de Apple App Store (iOS) en op Google Play (Android).

Meer informatie

Ga voor meer productinformatie en verkrijgbaarheid naar de website van Hydranome: www.hydranome.com

Andere interessante innovaties

  • Vivago - zorghorloge

    De Vivago is een slim horloge dat eruit ziet als een normaal (stijlvol) horloge, maar is voorzien van een geavanceerd lifestyle monitoringssysteem. Dit houdt het levenspatroon van de drager in de gaten en waarschuwt direct bij afwijkingen. Dat geeft een gerust gevoel voor jezelf en voor je verzorgers of mantelzorgers.

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.