TéTé Trike, staand of zittend van A naar B

Moeiteloos, veilig en snel verplaatsen dat kan met de Té Té Trike. De trike is een robuuste trolley waarop men zich zowel staand, als zittend kan verplaatsen. De trolley is heel geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit die actief willen blijven en overal willen komen. Dankzij de stevige constructie kan de trolley zowel op verharde, als onverharde wegen, worden gebruikt.

De TéTé Trike is een nieuw elektrisch vervoersmiddel waarbij de gebruiker zowel staand als zittend zichzelf kan verplaatsen. Omdat de Trike hoger is dan bijvoorbeeld een scootmobiel staat de gebruiker op dezelfde hoogte als iemand die staat en hoeft dus niet omhoog te kijken.

Snel, comfortabel en veilig verplaatsen

Met de TéTé Trike kan de gebruiker zich zonder inspanning snel, comfortabel en veilig verplaatsen. Daarnaast heeft de Trike een stoere en eigentijdse uitstraling waarmee dit vervoersmiddel zich onderscheid.

Nieuw oplossing bij verminderde mobiliteit

De TéTé Trike wordt in andere sectoren al veelvuldig gebruikt als middel om medewerkers snel een eenvoudig te verplaatsen. Denk daarbij aan de politie, parkeerbeheer maar ook binnen de logistieke sector, industrie en op golfterreinen De toepassing voor consumenten is nieuw. Op de Supportbeurs kreeg de Té Té Trike veel aandacht omdat dit middel een toevoeging is naast het reguliere aanbod van voertuigen voor mensen met een verminderen mobiliteit. 

De Té Té Trike kunt u vanaf 1 september 2016 bekijken en uitproberen in het Huis van Morgen.

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties

  • Kozie, gevoel van thuis

    Kozie biedt mensen met dementie de mogelijkheid om op een intuïtieve en muzikale manier in verbinding te staan met hun omgeving. Er zijn twee varianten de KozieMe en de KozieWe.

  • Duo-Wonen voor comfortabel wonen dichtbij bij de mantelzorger

    Het lijkt wel een vakantiehuis, de modelwoning van Duo-Wonen. De sfeervolle houten afwerking, de grote ramen, het ruime interieur en de puntgave afwerking maken dat je al snel denkt: “Hier wil ik wonen!”. Voor mensen met een zorgindicatie is deze mantelzorgwoning een goede woonoplossing die veel comfort biedt.