TurnAid - elektrisch wentelsysteem voor je bed

De TurnAid maakt draaien en verplaatsen in bed gemakkelijker.

De TurnAid is een elektrisch wentelsysteem dat je helpt bij het draaien en verplaatsen in bed. Als het pijn of moeite kost om je om te draaien in bed, bij fysieke klachten, druk- en/of schuifklachten of wonden is dit systeem een uitkomst.

Voorkomt overbelasting

Dit wentelsysteem bestaat uit twee kantelbare bedhekken, voorzien van een rolsysteem met een wentellaken. Verzorgers en mantelzorgers kunnen je met de TurnAid gemakkelijk draaien en verschuiven in bed. Door een speciaal glijlaken tussen het wentellaken en de matras, word je met weinig weerstand gedraaid of verplaatst in je bed.

De bediening is eenvoudig met de elektrische hand- of voetbediening en past op bijna elk hoog/laag-bed. Ook het installeren van de TurnAid is eenvoudig. 

 

Vergoeding

De TurnAid kan onder de juiste indicatie via de zorgverzekeraar worden vergoed.

 

Meer informatie >> TurnAid elektrisch wentelsysteem van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.