TurnAid - elektrisch wentelsysteem voor je bed

De TurnAid maakt draaien en verplaatsen in bed gemakkelijker.

De TurnAid is een elektrisch wentelsysteem dat je helpt bij het draaien en verplaatsen in bed. Als het pijn of moeite kost om je om te draaien in bed, bij fysieke klachten, druk- en/of schuifklachten of wonden is dit systeem een uitkomst.

Voorkomt overbelasting

Dit wentelsysteem bestaat uit twee kantelbare bedhekken, voorzien van een rolsysteem met een wentellaken. Verzorgers en mantelzorgers kunnen je met de TurnAid gemakkelijk draaien en verschuiven in bed. Door een speciaal glijlaken tussen het wentellaken en de matras, word je met weinig weerstand gedraaid of verplaatst in je bed.

De bediening is eenvoudig met de elektrische hand- of voetbediening en past op bijna elk hoog/laag-bed. Ook het installeren van de TurnAid is eenvoudig. 

 

Vergoeding

De TurnAid kan onder de juiste indicatie via de zorgverzekeraar worden vergoed.

 

Meer informatie >> TurnAid elektrisch wentelsysteem van Ato Form

Dit product is momenteel niet fysiek tentoongesteld in Huis van Morgen.

Andere interessante innovaties

  • Lavicta lichaamsdroger - afdrogen zonder handdoek

    De Lavicta lichaamsdroger is er voor iedereen die afdrogen na het douchen moeilijk of oncomfortabel vindt. Bijvoorbeeld bij mindere mobiliteit, huid- of haarproblemen, of gewoon als je een hekel hebt aan je afdrogen met een handdoek.

  • Spencer® - slimme medicijndispenser

    Spencer® is een automatische medicijndispenser met alarmfunctie die op het juiste moment de juiste medicijnen in de juiste dosis uitgeeft. Voor thuis en in een zorginstelling.