Webbox3 - multimediaspeler voor blinden en slechtzienden

De Webbox3 is een hulpmiddel voor blinden en slechtzienden waarmee u gesproken leesmateriaal kunt beluisteren. U kunt luisteren naar het laatste nieuws, dagelijkse kranten, tijdschriften, gesproken boeken, gesproken tv-ondertitels, radiostations en nog veel meer.

Nieuws, informatie én ontspanning binnen handbereik

De Webbox3 heeft een uitgebreid programma-aanbod dat blijft groeien. Dankzij de simpele knoppen en gesproken keuzemenu's kan iedereen met het toestel overweg.

Hoe werkt de multimediaspeler?

De Webbox is voorzien van grote knoppen met voelbare symbolen waardoor het apparaat eenvoudig te bedienen is. Ook wordt er een afstandsbediening meegeleverd. De lijst van mogelijkheden waaruit u kunt kiezen wordt uitgesproken en u hoeft enkel op ‘OK’ te drukken. U kunt de Webbox geheel op de tast en op het gehoor bedienen. U heeft absoluut geen computervaardigheden nodig om de Webbox te kunnen gebruiken. Het apparaat wordt geleverd met een duidelijke handleiding. Ook kunt u rekenen op telefonische ondersteuning als u ergens hulp bij nodig heeft.

De Webbox is voorzien van aansluitingen voor een koptelefoon, een SD-kaart en een USB-stick. U kunt uw eigen collectie muziek of boeken door de Webbox laten afspelen. Het apparaat heeft een ingebouwde accu voor circa 10 uur speelduur. Hierdoor is de Webbox gemakkelijk te verplaatsen of mee te nemen. Als u gebruik maakt van een 3G of 4G dongel met SIM-kaart dan kunt u de Webbox zelfs meenemen op vakantie en onderweg gebruiken.

De Webbox kent een groot gebruikersgemak. U kunt bijvoorbeeld de voorleessnelheid en de toonhoogte zelf aanpassen. Ook onthoudt het apparaat waar u gebleven bent in een boek, zodat u de volgende keer meteen weer verder kunt luisteren. De Webbox werkt samen met elk televisietoestel.

(Webbox3 wordt onder voorwaarden vergoed door zorgverzekeraars)

Klik op deze link voor meer informatie over de Webbox

Download hier de productfolder

Bekijk de video:

 

Andere interessante innovaties