Withings Home - fraaie beveiligingscamera met veel functionaliteiten

De Withings Home registreert beelden, geluiden en houdt de luchtkwaliteit in uw huis in de gaten. Dankzij microfoon en speaker kunt u via de app en camera op uw smartphone communiceren met het thuisfront.

Whitings Home beveiligingscamera - bekijk en test deit product in het Huis van Morgen

Beveiligd (t)huis

Wanneer de camera een beweging of geluid detecteert, ontvangt u op uw iPhone direct een melding. U krijgt dan onmiddellijk de video te zien van de situatie, zodat u de ernst ervan kunt inschatten. Videobeelden worden 2 dagen bewaard.

Meten van de luchtkwaliteit

Een bijzondere functie van de camera is de geïntegreerde sensor die de luchtkwaliteit in de ruimte meet. Wanneer deze te ongezond (hoog CO2-gehalte) is ontvangt u een melding op uw iPhone en zal de voet van de camera opvallend rood oplichten. Op dat moment wordt het tijd om een raam open te zetten. In de app kunt u ook de historie van de luchtkwaliteit bekijken.

Ook inzetbaar als babyfoon

Zijn er jonge kinderen in uw gezin, dan kunt u de camera inzetten als babyfoon. Dankzij de infrarood nachtzicht functie ziet u in een donkere slaapkamer of uw (klein)kind aan het spoken is. De Withings Home kan zelfs een slaapliedje afspelen en heeft een lampje met instelbare kleur.

 

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties

  • Tworby - driewieler ombouwmodule

    Heb je ondersteuning nodig tijdens het fietsen en wil je het liefst je eigen fiets behouden? Dit hulpmiddel kan geplaatst worden op iedere volwassenfiets. Elektrisch of standaard, de driewieler-ombouwmodule past erop. Je hoeft geen nieuwe fiets te kopen en bespaart daarmee flink wat kosten.

  • Eloflex - opvouwbare elektrische rolstoelen en scootmobielen

    Als je veel onderweg bent en de vrijheid en flexibiliteit wilt hebben om je rolstoel of scootmobiel mee te nemen in je eigen auto of op reis, bieden de modellen van Eloflex uitkomst. Opklapbaar en licht van gewicht, maakt het eenvoudig in te checken op een vlucht of te reizen per bus, trein of boot.