Withings Home - fraaie beveiligingscamera met veel functionaliteiten

De Withings Home registreert beelden, geluiden en houdt de luchtkwaliteit in uw huis in de gaten. Dankzij microfoon en speaker kunt u via de app en camera op uw smartphone communiceren met het thuisfront.

Whitings Home beveiligingscamera - bekijk en test deit product in het Huis van Morgen

Beveiligd (t)huis

Wanneer de camera een beweging of geluid detecteert, ontvangt u op uw iPhone direct een melding. U krijgt dan onmiddellijk de video te zien van de situatie, zodat u de ernst ervan kunt inschatten. Videobeelden worden 2 dagen bewaard.

Meten van de luchtkwaliteit

Een bijzondere functie van de camera is de geïntegreerde sensor die de luchtkwaliteit in de ruimte meet. Wanneer deze te ongezond (hoog CO2-gehalte) is ontvangt u een melding op uw iPhone en zal de voet van de camera opvallend rood oplichten. Op dat moment wordt het tijd om een raam open te zetten. In de app kunt u ook de historie van de luchtkwaliteit bekijken.

Ook inzetbaar als babyfoon

Zijn er jonge kinderen in uw gezin, dan kunt u de camera inzetten als babyfoon. Dankzij de infrarood nachtzicht functie ziet u in een donkere slaapkamer of uw (klein)kind aan het spoken is. De Withings Home kan zelfs een slaapliedje afspelen en heeft een lampje met instelbare kleur.

 

Meer informatie

 

Andere interessante innovaties