Withings Smart Body Analyzer, digitale weegschaal

Een weegschaal die niet alleen weegt, maar ook samen met u doelen stelt om te komen tot het ideale gewicht. De weegschaal herkent verschillende gezinsleden. De weegschaal is eenvoudig in het gebruik en de resultaten zijn af te lezen iPhone, iPad of iPod.

Meer dan een weegschaal

De Smart Body Analyzer is meer dan een digitale weegschaal, want hij volgt je gewicht en lichaamssamenstelling. Controleer eenvoudig je hartslag door op de weegschaal te stappen, zonder dat je verdere moeite hoeft te doen. Dankzij de Bluetooth-aansluitmogelijkheden kunt u de Smart Body Analyzer gemakkelijk aan uw iPhone, iPad of iPod touch koppelen. Elke keer dat je je gewogen hebt, uploadt en synchroniseert de weegschaal je gegevens automatisch via Wi-Fi of Bluetooth.

Gewichtsdoelen stellen

Toegang tot je veilig bewaarde informatie waar en wanneer je maar wilt via het internet of met de Health Mate-app. Gebruik de Smart Body Analyzer om uw gewichtsdoelen in te stellen en de app zal ze opdelen in wekelijks haalbare doelen en u bovendien relevante tips geven. Zelfs als u niet op de weegschaal staat, houdt hij voortdurend de luchtkwaliteit van je woning in de gaten door middel van thermo- en CO2-meters.

Hij is gemaakt voor de hele familie en kan tot acht verschillende gebruikers volgen. Iedereen kan zijn/haar eigen gebruikersprofiel instellen. Bovendien herkent de Smart Body Analyzer iedereen die erop stapt automatisch, zodra hij uw gewicht eenmaal kent.

Meer informatie

Andere interessante innovaties